Μάρκου – Αναγνωστοπούλoυ: «Ανησυχία για το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην αγορά»

    Ημερομηνία:

    Κοινοβουλευτική αναφορά της Επιστολής της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), κατέθεσαν προς τους Υπουργούς Οικονομικών Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Μάρκου και Αθανασία [Σία] Αναγνωστοπούλου.

     

    Η επιστολή επικεντρώνεται στα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από τα υπέρογκα έξοδα που έχουν δημιουργήσει οι ανατιμήσεις στην ενέργεια και στα βασικά είδη και την μείωση των τζίρων τους λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της μετάλλαξης Όμικρον του covid 19. Δυστυχώς, εν όψει του νέου και ακόμα πιο έντονου κύματος ανατιμήσεων, που βρίσκεται προ των πυλών, η κυβέρνηση παραμένει αδρανής.

     

    Σύμφωνα με την επιστολή, η Ομοσπονδία ζητά από την Κυβέρνηση να λάβει ουσιαστικά μέτρα, όπως άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ και άμεση διαγραφή χρεών προκειμένου να στηριχθούν ενεργά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προτού οδηγηθούν σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις λουκέτων και απολύσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 9 φράσεις που λένε συχνά οι άνθρωποι όταν είναι βαθιά δυστυχισμένοι στις σχέσεις τους

    Όλες οι σχέσεις έχουν τα προβλήματα και τα σκαμπανεβάσματά...

    Αρωματικές κρέμες και αριστοκρατικά ρυζόγαλα: Ένα ανθολόγιο θαλπωρής

    Το ρυζόγαλο και η κρέμα είναι επιδόρπια για κυριακάτικα απογεύματα. Όχι,...

    Γίνεται να ανέβεις στο Έβερεστ με κοντομάνικο; Το σημείο που έχει +35

    Γίνεται να ανέβεις στο Έβερεστ με κοντομάνικο;! Μάλλον όχι,...

    Τρεις μύθοι για τη γυναικεία ερωτική ευχαρίστηση

    Οταν πρόκειται για το σεξ, υπάρχει παντού παραπληροφόρηση, αλλά κανένας...