ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΕΑΡΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ για την Πισπιρίγκου – «Την έφεραν να με δείρει, διέδιδε παντού ότι είναι πυγμάχος»

    Ημερομηνία:

    Μια μαρτυρία σοκάρει βλέπει το το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της Πάτρας.

    Κοπέλα εξομολογείται στην κάμερα του Alpha για το πως δέχτηκε αναίτια επίθεση από την Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν από μερικά χρόνια. Η περιγραφή της ανατριχιάζει.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Διαβάστε επίσης: Το σλόγκαν που κυκλοφορούσε στην Πάτρα για τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου
    «Το 2010, η Ρούλα ήρθε χωρίς να την γνωρίζω, την έφεραν δύο άλλα κορίτσια για να με χτυπήσουν και ταυτόχρονα με βιντεοσκοπούσαν. Την συγκεκριμένη δεν την γνώριζα. Είχα λογομαχήσει με δύο άλλες κοπέλες και την έφεραν γι’ αυτό τον λόγο. Έφεραν την Ρούλα να κάνει τον μπράβο γιατί διέδιδε παντού ότι είναι πυγμάχος. Από εκεί τη γνώρισα» είπε.

    «Δεν την γνώριζα, γιατί εγώ μένω στην άλλη πλευρά της Πάτρας. Μου επιτέθηκε και τα άλλα δύο κορίτσια τραβούσαν με την κάμερα. Μου επιτέθηκε με μπουνιές, χύμηξε πάνω μου χωρίς να υπάρχει λόγος» συμπληρώνει.

    «Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Δεν μιλάμε για άνθρωπο. Για μένα είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας. Δεν είχε μητρότητα. Απορώ πώς αυτή η γυναίκα έκανε παιδιά» καταλήγει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με...

    Μητσοτάκης: Ξεκίνησε η διαδικασία οριοθέτησης ΑΟΖ με τη Λιβύη – Η 4η φρεγάτα Belharra θα αναβαθμίσει το Πολεμικό Ναυτικό

    Η έναρξη της διαδικασίας  για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης και...

    Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν βιβλία γραμμένα από γυναίκες και μαθήματα για τα δικαιώματα τους

    H κυβέρνηση των Ταλιμπάν αφαίρεσε από το πανεπιστημιακό σύστημα...

    Τα βρετανικά πανεπιστήμια «κυνηγούν» τους φοιτητές – Κρίση σε μία από τις ισχυρότερες βιομηχανίες της χώρας

    «Την ημέρα των αποτελεσμάτων του A-level φέτος, ένας αριθμός ρεκόρ...