Μάσκες που αφηγούνται ιστορίες: Η Βασιλική Κασπίρη και οι μαθητές της εκθέτουν την τέχνη της μεταμόρφωσης

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Το Πατρινό Καρναβάλι είναι γεμάτο χρώμα, φαντασία και μεταμφιέσεις. Και τι καλύτερο από μια έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη της μάσκας, ενός από τα πιο εμβληματικά σύμβολα του καρναβαλιού;

    Από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 1 Μαρτίου, το εργαστήριο της εικαστικού Βασιλικής Κασπίρη (Τζουρτζ 3, Πάτρα) μετατρέπεται σε έναν χώρο έμπνευσης και δημιουργίας. Εκεί θα παρουσιαστούν μοναδικές χειροποίητες μάσκες και καρναβαλικά αξεσουάρ, αποτέλεσμα του σεμιναρίου μάσκας που δίδαξε η ίδια.

    Μάσκες Μάσκες Μάσκες

    Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές και φυσικά υλικά, πειραματίστηκαν και δημιούργησαν πρωτότυπα έργα, φέρνοντας στο προσκήνιο μια τέχνη με βαθιές ρίζες στην ιστορία του θεάτρου και του καρναβαλιού. Η έκθεση προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο η φαντασία και η χειροτεχνία μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό υλικό σε καλλιτεχνικό κόσμημα.

    Μάσκες Μάσκες Μάσκες

    Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 18:00 έως τις 21:30, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του καρναβαλιού και της τέχνης να ανακαλύψουν έναν κόσμο μεταμφίεσης και δημιουργίας, που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα της Πατρινής Αποκριάς.

    Μάσκες Μάσκες Μάσκες

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εύβοια: Άνδρας καταπλακώθηκε από ασανσέρ

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 70χρονος καθώς καταπλακώθηκε από ασανσέρ...

    Τέμπη – Ψαρόπουλος: Η συγκάλυψη, η Hellenic Train και τα λάθη των δικαστικών λειτουργών (βίντεο)

    Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Weekenders” μίλησε το Σάββατο ο Αντώνης Ψαρόπουλος,...
    Best Shop