Ματ Ντέιμον: Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ

    Ημερομηνία:

    Ο Ματ Ντέιμον ταξίδεψε στην Ελλάδα εν όψει των γυρισμάτων του για τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Οδύσσεια». Ο ηθοποιός λίγο πριν από την αναχώρησή του από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», μιλώντας ενθουσιασμένος για την επίσκεψή του στην Ελλάδα.

    Ο Ματ Ντέιμον βρέθηκε στη χώρα για τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του ομηρικού έπους, τα περισσότερα από τα οποία θα πραγματοποιηθούν στη Μεσσηνία και την Κορινθία. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός τόνισε, πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την Ελλάδα και σημείωσε:  «Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ. Δεν είναι η πρώτη μου φορά εδώ, έχω έρθει πολλές φορές. Αυτή τη φορά είμαι εδώ για μια νέα ταινία».

    Στη συνέχεια, ο Ντέιμον δήλωσε χαρούμενος με το εν λόγω ταξίδι του για τα γυρίσματα της «Οδύσσειας» και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει καμία λέξη στα ελληνικά. Όπως είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν έχω μάθει κάποια ελληνική λέξη».

    Το protothema.gr εξασφάλισε φωτογραφίες του 54χρονου σταρ του Χόλιγουντ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Ντέιμον έφτασε στο αεροδρόμιο με casual ντύσιμο, φορώντας τζιν παντελόνι, μαύρο φούτερ και καπέλο και παρέμεινε ευδιάθετος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής του, περιμένοντας υπομονετικά την πτήση του μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες.

    Δείτε τις φωτογραφίες του Ματ Ντέιμον

    Ματ Ντέιμον: Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ
    Ματ Ντέιμον: Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ
    Ματ Ντέιμον: Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ
    Ματ Ντέιμον: Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ
    Ματ Ντέιμον: Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ
    Ματ Ντέιμον: Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ

    Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν αφηγείται το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην Ιθάκη μετά τον Τρωικό Πόλεμο. Στην αφήγηση θα ζωντανέψουν οι εμβληματικοί χαρακτήρες του έπους, όπως η Πηνελόπη, ο Τηλέμαχος, η Αθηνά και ο Ποσειδώνας, ενώ ο ήρωας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μυθικές προκλήσεις και θρυλικά πλάσματα. Ο Νόλαν έχει συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό καστ για την ταινία, με την Αν Χάθαγουεϊ στον ρόλο της Πηνελόπης, τον Τομ Χόλαντ ως Τηλέμαχο, τη Σαρλίζ Θερόν ως Καλυψώ, τη Λουπίτα Νιόνγκο στον ρόλο της Κίρκης, τη Ζεντάγια ως Αθηνά και τον Ρόμπερτ Πάτινσον να ενσαρκώνει τον Ποσειδώνα.

    Φωτογραφίες: NDP Photo Agency Νίκος Ζώτος, Παύλος Καραμπάτσης

    Δείτε βίντεο: Ματ Ντέιμον: Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα ξενοδοχεία κατέθεσαν αγωγή κατά της Booking για παράνομες ρήτρες

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ξενοδόχων, εστιατορίων και καφέ, HOTREC κατέθεσε...

    HΠΑ: Κάμερες σε όλους τους πράκτορες υπόσχεται το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για να αρθεί το shutdown

    «Πρέπει να ανοίξουμε την κυβέρνηση και ελπίζω ότι όλοι...

    ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Στην Καρόλου θα τελειώνουν οι παρελάσεις

    Μία μεγάλη αλλαγή προβλέπεται για τις δύο παρελάσεις του...

    Στην Πάτρα σήμερα ο Αδωνις – Το πρόγραμμά του

    Στην Πάτρα θα παρευρεθεί ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης,...