Μάθιου Πέρι: Γυναίκες από εφαρμογή γνωριμιών του έκαναν «ντελίβερι» χάπια και φάρμακα

    Ημερομηνία:

    Ο εθισμός του Μάθιου Πέρι στις ναρκωτικές ουσίες και τα παυσίπονα χάπια ήταν τόσο δυνατός που, ακόμα κι όταν ο ηθοποιός βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό ή 24ωρη παρακολούθηση από τη νοσηλευτική του ομάδα, έβρισκε και πάλι τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά.

    Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος πίσω από τον θάνατό του. Ο 54χρονος σταρ της σειράς «Τα Φιλαράκια» άφησε την τελευταία του πνοή, στο υδρομασάζ του σπιτιού του τον Οκτώβριο, μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης.

    Αν και για χρόνια υποστήριζε ότι «είχε καθαρίσει» από τις ουσίες, τελικά αποδείχθηκε πως ο Μάθιου Πέρι, δεν έκανε ποτέ «διάλειμμα» από τις καταχρήσεις.

     

    Ακόμα κι όταν η νοσηλευτική ομάδα που ήταν δίπλα του, τον είχε σε 24ωρη παρακολούθηση, 7 ημέρες την εβδομάδα, προκειμένου να τον αποτρέψει από το να καταφύγει ξανά σε ουσίες, εκείνος βρήκε τρόπο μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής, να τις εξασφαλίσει.

    Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στη DailyMail, ο ηθοποιός γνώριζε κοπέλες μέσω της εφαρμογής Raya και τους ζητούσε να τον «προμηθεύσουν» με Oxycontin, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο, στο οποίο ήταν εθισμένος ο ηθοποιός.

    «Συναντούσε κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμίων και τις έβαζε να του τα φέρουν. Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε μέσω της Raya. Όταν βρίσκονταν, του έδιναν τα χάπια, κυρίως Oxycontin. Επίσης, είχε ένα είδος “δικτύου” από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά», υποστηρίζει η πηγή.

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έκανε παρέα μαζί τους και μετά από λίγο καιρό, τους έλεγε “μπορείς να μου φέρεις κάτι;”. Μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν θα έκανε τίποτα λάθος. Προφανώς, έλεγε στα κορίτσια ότι χρειαζόταν τα φάρμακα για να θεραπεύσει τον πόνο του. Στο τέλος, αν δεν τις έπειθε, θα τα χάλαγε μαζί τους και θα προχωρούσε στην επόμενη».

    Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θρήνος στο τελευταίο αντίο του Γιώργου Μυλωνά

    Κηδεύτηκε ο άτυχος ψαράς,  που πνίγηκε  προ ημερών στις...

    Δυτική Ελλάδα: “Έφυγε” ξαφνικά 49χρονος εργαζόμενος του ΕΚΑΒ

    Βαρύ πένθος στην τοπική κοινωνία της Άρτας, αλλά και...

    Τα Βραβεία του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

    Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα δόθηκαν τα βραβεία του Πατρινού Καρναβαλιού...

    Champions League: Οι ομάδες που πέρασαν στη φάση των «16» και οι διασταυρώσεις

    Οι ομάδες που πέρασαν από τη league phase Άρσεναλ Μπάγερν Μονάχου Λίβερπουλ Τότεναμ Μπαρτσελόνα Τσέλσι Σπόρτινγκ...