Ματίνα Παγώνη: Ο κορονοϊός είναι εδώ

    Ημερομηνία:

    Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», ξεκαθάρισε ότι ο κορονοϊός είναι εδώ, οι υποπαραλλαγές του είναι εδώ και τώρα όσοι γυρίζουν από τις διακοπές ιδίως οι νέοι που έχουν και ηλικιωμένους στο σπίτι θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν τεστ.

    Η κυρία Παγώνη επεσήμανε ότι φέτος θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με τη γρίπη, καθώς δεν θα φοράμε τις μάσκες τόσο πολύ όσο τα προηγούμενα 2 χρόνια και καλό θα είναι να κάνουμε το σχετικό εμβόλιο στα τέλη του Οκτώβρη ή στις αρχές του Νοέμβρη.

    Επανερχόμενη στο θέμα του κορονοϊού, τόνισε ότι όσοι δεν έχουν κάνει την Τρίτη δόση θα πρέπει τώρα μετά τις διακοπές να εμβολιαστούν και ειδικά οι άνω των 60 και οι έχοντες υποκείμενα νοσήματα θα πρέπει να κάνουν και την τέταρτη δόση του εμβολίου.

    Η κυρία Παγώνη είπε ότι η παραλλαγή Κένταυρος η οποία τείνει να κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα, αλλά είναι θέμα χρόνου η εμφάνιση της. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι είναι περισσότερο μολυσματική από ότι έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα, αλλά δεν προκαλεί θανάτους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...