Μαύρα γενέθλια για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα»

    Ημερομηνία:

    Στην εφημερίδα Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου νοσεί βαριά από κορονοϊό, δηλώνοντας πως αυτά είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής της.

    «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα. Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο. Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή, το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι.

    Κι έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω. Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από μένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

    «Είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής μου, τα πιο μοναχικά», είπε επίσης η Μαίρη Χρονοπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία σε πτήση της Air France: Βρέφος πέθανε από ανακοπή

    Η Air France επιβεβαίωσε πως ένα βρέφος πέθανε από αναπνευστική ανακοπή το πρωί...

    Μετά από 144 χρόνια εργασιών τοποθετήθηκε το τελευταίο κομμάτι της Σαγράδα Φαμίλια: Τι απομένει για την ολοκλήρωσή της

    Το τελευταίο κομμάτι του κεντρικού πύργου της Σαγράδα Φαμίλια στην Βαρκελώνη...