Μαύρα γενέθλια για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα»

    Ημερομηνία:

    Στην εφημερίδα Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου νοσεί βαριά από κορονοϊό, δηλώνοντας πως αυτά είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής της.

    «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα. Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο. Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή, το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι.

    GLEARNET

    Κι έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω. Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από μένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

    «Είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής μου, τα πιο μοναχικά», είπε επίσης η Μαίρη Χρονοπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κίνα: Άνδρας πέθανε live σε χιλιάδες άτομα (Βίντεο)

    Κινέζος πέθανε σε live που παρακολουθούσαν 1.000 άτομα όταν...

    Έρευνα ΙΟΒΕ για τους καταναλωτές στην Ελλάδα: Πάνω από 6 στους 10 μόλις τα βγάζουν πέρα

    Το 65% των καταναλωτών στην Ελλάδα δηλώνει ότι «μόλις τα βγάζει...

    Μια εμπειρία για τους λάτρεις της μόδας που αξίζει το ταξίδι στο Παρίσι

    To καλοκαίρι του 2018 ο Virgil Abloh κάνει το...

    Αυτό είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Conrad Corfu της Hilton στην Κέρκυρα

    Το μοντέλο πίσω από το Conrad Corfu αποτελεί παράδειγμα...