Μαύρη σελίδα για την Παναχαϊκή και την Πάτρα! Απεβλήθη και θα αγωνιστεί στο Ερασιτεχνικό… λόγω οφειλών!

    Ημερομηνία:

    Την αποβολή της Παναχαϊκής από την Super League 2 λόγω των οφειλών αποφάσισε το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

    Τον δρόμο για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες παίρνει η ιστορική ομάδα της Πάτρας λόγω των οφειλών που ανέρχονται στις 150.000 ευρώ περίπου. Η Πατρινή ΠΑΕ δεν κατάφερε να βρει τα χρήματα που έψαχνε ώστε να μην γίνει επιβολή της αφαίρεσης των 15 βαθμών που της είχε επιβληθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με αποτέλεσμα να υποβιβάζεται εξωαγωνιστικά.

    Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League 2 το θέμα τέθηκε προς ψηφοφορία όπου αποφασίστηκε η αποβολή της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα καθώς δεν κατάφερε να πληρώσει τα χρέη που υπήρχαν προς τους παίκτες που είχαν προσφύγει εις βάρος της.

    Πλέον, το παιχνίδι της Κυριακής που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Άργος με αντίπαλο τον Παναργειακό δεν πρόκειται να διεξαχθεί ενώ εκείνο των Χανίων με τον Αστέρα Τρίπολης Β’ απόκτα διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την παραμονή τους στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

    Πλέον αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την Super League 2.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...