Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Μετακομίζουν μόνιμα στην Κύπρο

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πρόκειται να αποχαιρετήσουν την Ελλάδα και να μετακομίσουν μόνιμα στην Κύπρο.

    Ο γνωστός μουσικός και θεατρικός παραγωγός μίλησε το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τα πλάνα με τη σύζυγό του.

    Όπως ανέφερε, το ζευγάρι αποφάσισε να ιδρύσει μια καλλιτεχνική σχολή στη Λεμεσό πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο το όνειρο που είχε ο ίδιος από παιδί.

    Σχετικά πλάνα από το κτίριο προβλήθηκαν στην εκπομπή και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε: «Είναι μια καλλιτεχνική σχολή που την ονειρευόμουν από μικρός. Εκεί θα στεγάσουμε τη μουσική, το θέατρο, τον χωρό, τη ζωγραφική. Όλες τις τέχνες».

    «Θα γίνεται και ολοήμερη απασχόληση για παιδιά που μπορούν να μας εμπιστευτούν και να γεμίσουν τις ώρες τους. Θα είμαστε εκεί. Θα διδάσκουμε και οι δυο και μια ομάδα ανθρώπων που προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό. Θα βοηθάμε και τα παιδιά με τη μελέτη των μαθημάτων τους των σχολικών. Θα εστιάσουμε στα καλλιτεχνικά, αλλά θα είναι και ένας χώρος που τα παιδιά με εξωτερικούς συνεργάτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλο το φάσμα των μαθημάτων. Η Ιλάειρα θα διδάσκει αυτό που έχει σπουδάσει, life coach. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τα παιδιά, για τη ψυχή τους, για τη ζωή τους, για τα όνειρά τους», πρόσθεσε στο τέλος ο γνωστός μουσικός.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μηνιγγίτιδα στην Πάτρα: Γιατί ο ΕΟΔΥ δεν εγκρίνει τον δωρεάν εμβολιασμό

    Εξηγήσεις για το λόγο που δεν είναι δωρεάν ο...

    ΠΑΤΡΑ: Το εκπληκτικό βίντεο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ για το Πατρινό Καρναβάλι

    https://www.youtube.com/watch?v=2Thv8UD844I To βίντεο είναι του Πατρινού Πάνου Κορδά  

    Μέλος της συμμορίας ανηλίκων που λήστευε πεζούς ο αδερφός της 12χρονης από τον Κολωνό

    Ο ανήλικος αδερφός της 12χρονης στον Κολωνό η οποία...
    Best Shop