Μάζεψαν με φτυάρι και καρότσι πιάτα και λουλούδια που έριξαν σε νύφη στον γάμο της (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Viral στα social media έγινε βίντεο από το γλέντι γάμου ενός ζευγαριού στη Λήμνο, αφού οι καλεσμένοι αποφάσισαν να τα σπάσουν όλα από την χαρά τους.

    Ο γάμος του Γιώργου και της Δέσποινας που έγινε το περασμένο Σάββατο (06.07.2024) στο Pantelis Beach Bar στο Θάνος της Λήμνου, σίγουρα άφησε «εποχή» εξαιτίας της αντίδρασης των καλεσμένων όταν αποφάσισε η νύφη να ανέβει στην πίστα και να χορέψει ζεϊμπέκικο.

    Με αμέτρητα λουλούδια στα χέρια και πιάτα έτοιμα για να τα σπάσουν, οι καλεσμένοι μετέτρεψαν τον χώρο σαν σκηνικό από ταινία.

    Αφού έκαναν την πίστα να μοιάζει με πίστα από μπουζούκια, ξεκίνησαν να μαζεύουν τα σπασμένα με καρότσι οικοδομής και φτυάρι.

    Μάλιστα, οι καλεσμένοι είχαν σπάσει τόσα πολλά που το καρότσι γέμισε και χρειάστηκε να πατήσουν το περιεχόμενό του για να κάνουν παραπάνω χώρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυστραλία: Απαγγέλθηκαν 59 κατηγορίες σε βάρος του 24χρονου δράστη του φονικού στο Σίδνεϊ

    Στην Αυστραλία η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι απήγγειλε κατηγορίες...

    Την Κυριακή η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

    Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με αφορμή τις...

    Sold out το Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο της Πολυφωνικής Πατρών

    Δύο εβδομάδες νωρίτερα από την πραγματοποίηση του, το  Χριστουγεννιάτικο...

    Ενωμένη φωνή από τη Δυτική Ελλάδα έξω από τη Βουλή: μήνυμα αυτοτέλειας από τους Δημάρχους

    Με ισχυρή και ενωτική παρουσία, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων...