Με αιμορραγία μεταφέρθηκε η 8χρονη στο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το 8χρονο κορίτσι από τη Ρόδο, το οποίο έπεσε θύμα βιασμού. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προς πάσα κατεύθυνση.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η 8χρονη χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο, ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία στην αστυνομία ότι το παιδί είχε πέσει θύμα βιασμού.
Η υπόθεση έχει τεθεί υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και έδωσε εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Ο ιατροδικαστής Ρόδου, Παναγιώτης Κοτρέτσος, δήλωσε ότι εντόπισε στο παιδί ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.
Στο παιδί παρέχεται πλήρης ψυχολογική υποστήριξη και στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς κοινωνική λειτουργός, ενώ έχει απαγορευτεί η επαφή με οποιοδήποτε συγγενικό μέλος.

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, βρίσκονται ήδη πρόσωπα, με τα οποία το 8χρονο κορίτσι είχε επαφές, ενώ αναμένεται να κληθούν να δώσουν καταθέσεις η οικογένεια και συγγενικά τους πρόσωπα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κόμμα Καρυστιανού: Ποια ονόματα ακούγονται για το ψηφοδέλτιο Αχαίας

Σε επίπεδο συντονισµού βρίσκεται ακόµη το Ανεξάρτητο Κίνηµα Πολιτών...

Σε αναζήτηση 12άδας στην Αχαϊα βρίσκεται η «Φωνή Λογικής» – ονόματα

. Η επικεφαλής της, ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου, αναµένεται σύντοµα...

ΜέΡΑ 25-Γιάννης Βαρουφάκης – Τι θα επιλέξει για το ψηφοδέλτιο Αχαϊας

Το κόµµα του Γιάννη Βαρουφάκη, σε όλες τις δηµοσκοπήσεις,...

Πλεύση Ελευθερίας: Αναζητήσεις για το ψηφοδέλριο Αχαϊας

Στην Πλεύση Ελευθερίας, ο δικηγόρος Ανδρέας Ρέγκλης εµφανίζεται να...