Με αισιοδοξία η υποδοχή του νέου έτους στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας – Ο Δήμαρχος Γρ. Αλεξόπουλος αντάλλαξε ευχές με φορείς και δημότες

    Ημερομηνία:

    Με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος τους εκπροσώπους των αρχών και φορέων, καθώς και πολίτες στην εκδήλωση του Δήμου για  τον εορτασμό του Νέου Έτους.

    Το πρωί, στον Ι. Ν. της Αγίας Αικατερίνης, τελέστηκε η θ. Λειτουργία και ακολούθως η πανηγυρική Δοξολογία για το νέο Έτος 2025.

    Στη συνέχεια στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και εκπροσώπων από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και άλλων τοπικών φορέων.

    Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας ευχήθηκε το 2025 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και καλών συνεργασιών τονίζοντας:

    «Είναι σημαντικό να ξεκινά η νέα χρονιά με χαμόγελο και ομόνοια. Ας προχωρήσουμε με θετική ενέργεια, αγάπη και ελπίδα. Το νέο έτος εύχομαι να μας φέρει όλους πιο κοντά. Εάν εργαζόμαστε με πνεύμα συλλογικότητας, ο Δήμος μας θα αναπτύσσεται και θα προοδεύει.  Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2025 !»

    Η τελετή ολοκληρώθηκε  με ανταλλαγή ευχών, οι οποίες έλαβαν χώρα στην συνέχεια και στο Δημαρχείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα...

    Μάχη με την κακοκαιρία και τη μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης έδωσε ο Δήμος Αγρινίου

    Μάχη έδωσε τις τελευταίες ώρες ο Δήμος Αγρινίου, προκειμένου...

    Πάτρα: Έξτρα προσβασιμότητα σε τέσσερις παραλίες – Εργα με 220.000 ευρώ

    Ενα σημαντικό έργο που στοχεύει στη βελτίωση της προσβασιμότητας...

    Ζαχάρω: Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή βροχή!

    Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή...