Με click away πουλούσε «μαϊμούδες» από το σπίτι του στη Βόρεια Ελλάδα

    Ημερομηνία:

    Πάνω από 1.800 απομιμητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ γνωστών εταιρειών εντοπίστηκαν από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας σε κατοικία-αποθήκη, όπου τα προϊόντα-«μαϊμούδες» πωλούνταν στους ενδιαφερόμενους, ύστερα από τηλεφωνικά ραντεβού.

    Το συνολικό ύψος της επαπειλούμενης ζημίας, σύμφωνα με τις έως τώρα πραγματογνωμοσύνες εκπροσώπων των εταιρειών, υπερβαίνει τις 483.000 ευρώ, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

    Για την υπόθεση συνελήφθη ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νομοθεσιών που αφορούν στη ρύθμιση της αγοράς προϊόντων, τα εμπορικά σήματα και τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παράνομη διακίνηση απομιμητικών/παραποιημένων προϊόντων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οργασμός: Πόσο πολύ τον θέλουν οι γυναίκες

    Τους λόγους που οι ανδρικοί οργασμοί είναι συχνότεροι από...

    Ερευνα: Γιατί οι άνδρες δεν μιλούν για τα διαζύγιά τους;

    Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας που διεξήγαγε ο...

    Έρχονται Ελλάδα 1.200 millionaires με 7,7 δισ. ευρώ στις βαλίτσες τους – Στην όγδοη θέση παγκοσμίως η χώρα μας

    Γι’ αυτούς που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, η μετακόμιση του θρύλου...

    Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά – φωτό και βίντεο

    Τα πρώτα χιόνια έχουν ήδη ξεκινήσει να πέφτουν στα χιονοδρομικά κέντρα της Ηπείρου,...