Με εκπροσώπους εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας συναντήθηκε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου

Ημερομηνία:

Ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε την Παρασκευή 22/7/2022 με εκπροσώπους των Εργαζομένων στο Ναυπηγείο Ελευσίνας, του Προεδρείου της ΓΣΕΕ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής του Κινήματος.

Στη συνάντηση, ο Αχαιός πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε διεξοδικά για την κατάσταση που επικρατεί στο Ναυπηγείο Ελευσίνας, καθώς και για το Επιχειρησιακό Σχέδιο που προωθεί ο Υπουργός Ανάπτυξης και βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης που αφορά το παρόν και το μέλλον του Ναυπηγείου, αλλά και των αγώνων των Εργαζομένων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε τη στήριξή του στον αγώνα των Εργαζομένων και στην ανάγκη αναζήτησης ενός βιώσιμου Επιχειρησιακού Σχεδίου, το οποίο θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του Ναυπηγείου, τη συμβολή του Ναυπηγοεπισκευαστικού Τομέα στη δημιουργία μιας εξωστρεφούς και ανταγωνιστικής προοπτικής για την Ελληνική επιχειρηματικότητα και για τη δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας. Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη σεβασμού προς τον θεσμό των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

«Είμαστε μαζί στον αγώνα για βιώσιμο Ναυπηγοεπισκευαστικό Τομέα με βιώσιμες θέσεις εργασίας και θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση», τόνισε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, προς τους εκπροσώπους των Εργαζομένων, Θανάση Δανούση, Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ, Παναγιώτη Ρεντούμη, Επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ Ναυπηγείων Ελευσίνας, Νεκτάριο Αλεξάκη, Μέλος της ΠΑΣΚΕ Ναυπηγείων Ελευσίνας και Αγαθάγγελο Σερέπα, Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΙΚΟΥΣ: Να καλυφθούν τα κενά στην Αχαΐα

«Να καλυφθούν άµεσα όλα τα κενά σε εκπαιδευτικούς στην...

Νέα δεδοµένα στις κληρονοµιές: Ο σημαντικός ρόλος του πρώην Προέδρου του Δ.Σ.Π Θάνου Ζούπα

Νέα δεδοµένα στις κληρονοµιές φέρνει από αύριο ο νόµος...

Κατηγορούν στον Εισαγγελέα τον Δήμο Ερυμάνθου: Προσέλαβαν συνταξιούχο, στη θέση ανέργου

Σε σοβαρές καταγγελίες για παρατυπίες σχετικά με προσκλήψεις στο...

Πάτρα: Ευχαριστίες για δωρεές στο Κωνσταντοπούλειο

Η ∆ιοίκηση του Κωνσταντοπουλείου Ευγηρείου Πατρών εκφράζει τις θερµές...