Με επτά λέξεις η απάντηση Μπακογιάννη στο εμετικό πανό στο ΠΑ.ΠΕΙ.

    Ημερομηνία:

    Ένα πανό εμετικό. Να ρίχνει αλάτι στην πληγή της δολοφονίας του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη από τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τη 17 Νοέμβρη. Μια πρόκληση που δεν άφησε αναπάντητη ο Κώστας Μπακογιάννης.

    GLEARNET

    «Κούλη πονάς; Κωστάκη που είναι ο μπαμπάς;» γράφει ένα πανό που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και φέρεται να έχει αναρτηθεί από χθες στο πανεπιστήμιο Πειραιά από αλληλέγγυους στον καταδικασμένο σε ισόβια εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα. Απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

    Επτά λέξεις ήταν αρκετές για τους απαντήσει ο Κώστας Μπακογιάννης «φαρμακερά»: «Εδώ είναι. Και δεν πρόκειται να πάει πουθενά», έγραψε ανεβάζοντας την φωτογραφία με το εμετικό πανό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τροχαίο δυστύχημα στην Ευρυτανία: Τζιπ έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός ένας 75χρονος

    Τροχαίο δυστύχημα με έναν  νεκρό και έναν τραυματία συνέβη το...

    Οι άγγελοι της Victoria’s Secret έλαμψαν ξανά: Η θριαμβευτική επιστροφή της Μπέλα Χαντίντ – Δείτε βίντεο

    Θριαμβευτικά σχόλια συγκέντρωσε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η...

    Πάτρα: Που μπήκαν τα νέα φωτιστικά – φωτο

    Οι εργαζόμενοι του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων, συνεχίζουν...