Με επτά λέξεις η απάντηση Μπακογιάννη στο εμετικό πανό στο ΠΑ.ΠΕΙ.

    Ημερομηνία:

    Ένα πανό εμετικό. Να ρίχνει αλάτι στην πληγή της δολοφονίας του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη από τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τη 17 Νοέμβρη. Μια πρόκληση που δεν άφησε αναπάντητη ο Κώστας Μπακογιάννης.

    «Κούλη πονάς; Κωστάκη που είναι ο μπαμπάς;» γράφει ένα πανό που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και φέρεται να έχει αναρτηθεί από χθες στο πανεπιστήμιο Πειραιά από αλληλέγγυους στον καταδικασμένο σε ισόβια εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα. Απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

    Επτά λέξεις ήταν αρκετές για τους απαντήσει ο Κώστας Μπακογιάννης «φαρμακερά»: «Εδώ είναι. Και δεν πρόκειται να πάει πουθενά», έγραψε ανεβάζοντας την φωτογραφία με το εμετικό πανό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι! Βρήκαν πυροβόλα όπλα

    Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί μπαίνοντας σε σπίτι στην Πάτρα...

    Πάτρα: Θρίλερ σε διαμέρισμα! Ούρλιαζε γυναίκα στην οδό Ζαϊμη

    Σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο χθες το βράδυ στην οδό Ζαίμη....

    Iερέας έσωσε 3χρονο παιδάκι από πνιγμό! Θρίλερ σε παιδική χαρά

    Τον φύλακα – άγγελό τους στο πρόσωπο Ιερέα είδαν...

    Καισαριανή: Καφετέρια τυλίχτηκε στις φλόγες

    Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία,...