Με φέρετρο και κηδειόχαρτα μαυροφορεμένοι καλλιτέχνες «κηδεύουν» τον Πολιτισμό- ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ο καλλιτεχνικός κόσμος συνεχίζει με συνέπεια τις μεγάλες κινητοποιήσεις του μετά την παρουσίαση του Προεδρικού Διατάγματος. Σήμερα, Παρασκευή (17/2), βρέθηκαν έξω από το ΣτΕ, μαυροφορεμένοι και κρατώντας ένα αυτοσχέδιο φέρετρο.

    Την ίδια ώρα, οι καλλιτέχνες κρατούν στάση αναμονής μετά τη συνάντησή τους στο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και Άκη Σκέρτσο και τον υφυπουργό Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

    Εξερχόμενοι από το Μαξίμου οι εκπρόσωποι των σωματείων και εκπαιδευτικών δραματικών σχολών είχαν εκφράσει επιφυλακτικότητα έως ότου λάβουν γραπτώς από το Μαξίμου όσα προέκυψαν από τη σημερινή συζήτηση.

     «Εάν υπάρχει σύγκλιση μένει να αποδειχτεί. Για εμάς δεν είναι θέμα παρεξήγησης, ότι δεν καταλάβαμε. Το θέμα είναι να καταλάβει και η απέναντι πλευρά ότι η παρεξήγηση είναι πρόβλημα. Δεν πρόκειται για παρεξήγηση νομικού ούτε λογοτεχνικού επιπέδου. Είναι προσβολή ηθική, αξιοπρέπειας και επαγγελματική που πρέπει να αποκατασταθεί έως το τέλος της εβδομάδας» είχε δηλώσει ο γενικός γραμματέας του ΣΕΗ Άρης Λάσκος.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πιερρακάκης για Τέμπη: Είμαστε με τον κόσμο που ζητά απαντήσεις – Η αντιπολίτευση καπηλεύεται την τραγωδία

    Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε την Τρίτη ο Υπουργός...

    Πάτρα: Κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ – Πότε δεν θα λειτουργεί η επιχείρηση

    Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α ΠΑΤΡΑΣ ανακοίνωσε τη συμμετοχή του...

    Maserati: Στα χιόνια αποκαλύφθηκε η GranCabrio των 490 ίππων

    Στο κορυφαίο γεγονός The I.C.E. St. Moritz παρουσιάστηκε η...
    Best Shop