Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο του Ρίου, 16χρονος που πήγε να αποφύγει επίθεση σκύλου και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό ατύχημα με σκύλο με θύμα ένα 16χρονο αγόρι σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι (13.06.2024) σε κεντρικό δρόμο της Πρέβεζας.

    Ο ανήλικος που δέχτηκε επίθεση απο αδέσποτο σκύλο στην Πρέβεζα, προσπάθησε να τον αποφύγει, έπεσε στο παρμπρίζ ενός διερχόμενου αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

    Όλα έγιναν λίγο πριν τις 14:00 στη Λεωφόρο Ιωαννίνων στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 16χρονος δέχτηκε επίθεση απο εναν αδέσποτο σκύλο και στην προσπάθεια του να τον αποφύγει επιχείρησε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο γρήγορα.

    Διερχόμενος οδηγός που δεν πρόλαβε να αντιδράσει παρέσυρε τον ανήλικο που έπεσε στο παρμπρίζ του οχήματος και στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Περίοικοι έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν τον 16χρονο και ειδοποίησαν τον ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο του ατυχήματος.

    Ο ανήλικος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

    Ο πατέρας του άτυχου 16χρονου σοκαρισμένος περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν:

    «Το παιδί θα διακομισθεί στην Πάτρα στη Νευροχειρουργική Κλινική γιατί υπάρχει ένα σοβαρό χτύπημα και πρέπει να γίνει αυτό.

    Το παιδί μου το έφαγαν τα αδέσποτα σκυλιά του δήμου. Έχει γίνει πολλές φορές αυτό με πολλούς ανθρώπους. Είναι άκρως επικίνδυνα αυτά τα σκυλιά. Άκουσα πως απο παρόμοια επίθεση μια έγκυος γυναίκα είχε χάσει το παιδί της. Χύμηξαν στο παιδί μου και πήγαν να το ξεσκίσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ: Το πρόγραμμα Χρυσοχοΐδη σε Κάτω Αχαΐα και Ηλεία

    Στην έδρα του ∆ήμου ∆υτικής Αχαΐας θα βρεθεί το...

    ΚΛΟΠΗ ΜΑΜΟΥΘ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Πώς άρπαξαν κασετίνα με χρυσά αξίας 50.000 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%b8-%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b5/

    ΑΧΑΪΑ: “Κάρφωσε” μαχαίρι στην κοιλιά του αδελφού του

    Τον δρόμο για την Ψυχιατρική Κλινική της Τρίπολης πήρε ο...

    ΑΧΑΪΑ: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 59χρονου Νίκου Μπίτρα

    Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε χθες ο 59χρονος Νικόλαος Μπίτρας...