Με νέα χτυπήματα απειλεί η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την βόμβα στα ΜΑΤ – Τι εξετάζει η Αντιτρομοκρατική

    Ημερομηνία:

    Η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» ανέλαβε την ευθύνη για την βόμβα στα ΜΑΤ. Απειλούν με νέα χτυπήματα, μέσω ανακοίνωσης.

    Με μία άκρως απειλητική προκήρυξη σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ.

    Αναφέρουν ότι «αφιερώνουν την ενέργειά τους σε όσους έχουν δολοφονηθεί, βασανιστεί, ξυλοκοπηθεί και βιαστεί, όπως αναφέρουν από την Ελληνική Αστυνομία»

    «Αυτή τη φορά ήσασταν τυχεροί, δεν θα ισχύσει το ίδιο την επομένη» γράφει ο συντάκτης της προκήρυξης αναφερόμενος στους αστυνομικούς των ΜΑΤ και προσθέτει «την επόμενη φορά τα ένστολα καθάρματα θα βρεθούν απέναντι από τις κάνες των όπλων μας. Και αυτό είναι δέσμευση».

    Επίσης, στο κείμενο λένε ότι η τρομοκρατία επέστρεψε, δίνοντας μάλιστα το στίγμα τους, ότι η δράση τους θα είναι ένοπλη με κύριο στόχο τις αστυνομικές δυνάμεις.

    Ο συντάκτης, που σύμφωνα με τους αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής είναι νεαρός σε ηλικία, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο δυστύχημα με τους μετανάστες στην Πύλο, το δυστύχημα στα Τέμπη και έχει πολλές αναφορές στην αστυνομική βία.

    Επίσης, αναφέρεται στις ιδιωτικοποιήσεις σε ενέργεια, υγεία, πανεπιστήμια και φυσικό περιβάλλον.

    Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας θεωρούν πως τα επιχειρησιακά μέλη της οργάνωσης είναι νεαρής ηλικίας που αντλούν στοιχεία από παλαιότερες τρομοκρατικές οργανώσεις ως προς τον τρόπο δράσης τους.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι ως έμβλημα της οργάνωσης επιλέγουν ένα αστέρι που στη βάση του έχει ένα καλάσνικοφ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ: Οι πρόσφυγες με αναπηρία βιώνουν ακόμα μεγαλύτερη απειλή και φόβο

    Μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση αλλά και ευθύνη φέρνει...

    Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Νέα 24ωρη απεργία στα πλοία της Αδριατικής

    Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, στηρίζοντας τον αγώνα των ναυτεργατών στα...

    Διαλειμματικό περπάτημα: Το ιαπωνικό μυστικό που υπόσχεται απώλεια βάρους και περισσότερη δύναμη

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%b1%cf%80%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c/

    Τρεις περιοχές – προάστια της Πάτρας είχαν τις υψηλότερες θερμοκασίες την Τετάρτη – ΠΙΝΑΚΑΣ

    Σε υψηλά επίπεδα για την εποχή διατηρήθηκε η θερμοκρασία την Τετάρτη...