Με πατρινό χρώμα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην στα Μέγαρα

    Ημερομηνία:

    Με τη συμμετοχή πατρινών αθλητών διεξάγεται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών στην παραλία Μεγάρων στην περιοχή “Βαρέα”.

     

    Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή τα δύο κορυφαία ονόματα του Ελληνικού βάδην, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) στους Ανδρες και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) στις γυναίκες, που θα έχουν την ευκαιρία για έναν δυνατό αγώνα, ο οποίος μάλιστα αξιολογείται στο σύστημα ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, καθώς. Στους Ανδρες ξεχωρίζουν ακόμη οι Ντεντόπουλος (Ολυμπιάδα) και Γιάννης Βαίτσης (ΓΑΣ Ιλισσός), ενώ στις γυναίκες Παπαδοπούλου (ΠΓΣ), Φιλτισάκου (ΑΓΣ Αν. Νέας Ιωνίας) και Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην απόσταση.

     

    Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει ακόμη αγωνίσματα 20χλμ. όπου στους Ανδρες θα πάρει μέρος ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (ΟΦΗ) και στις γυναίκες οι Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτ.) και Σεφεριάδη (Ολυμπιάδα).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...