Με τη συμμετοχή της ΠΔΕ σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις στην Πάτρα

Ημερομηνία:

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για τα ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα, από τις 16 έως τις 19 Απριλίου 2026. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας και αφορούν στις κατηγορίες: Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων (Τελική φάση)

PHILOXENIA

Η διοργάνωση τελείται υπό την ευθύνη της Τοπικής Επιτροπής Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδας με την ενεργό συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το πρωτάθλημα είναι ενταγμένο στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αθλητών, προπονητών και γονέων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τον Έβρο και τη Φλώρινα έως τη Χίο και την Κρήτη.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συμμετέχει στη διεξαγωγή του 3ου Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Κ16 – ΑΝΤΙΟΧΟΣ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2026 στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» στην Πάτρα, υπό την οργανωτική ευθύνη της  ΝΕΠ Πατρών.

Το τουρνουά τελείται διοργανώνεται στη μνήμη του Κ. Αντίοχου, πολίστα της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών. Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει στους νεαρούς αθλητές την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες, να αναμετρηθούν με δυνατές ομάδες και να ενισχύσουν την αθλητική τους παιδεία.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο»

Σε πολύ υψηλό επίπεδο, κατηγορία κινδύνου 4, ανεβαίνει ο κίνδυνος...

Σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα της βρετανικής ροκ σκηνής σε δημοπρασία

Μια μοναδική ιδιωτική συλλογή φωτογραφιών που συνδέθηκαν με μερικά...

Η 62χρονη Μαρία από την Αργεντινή έγινε μητέρα: «Ποτέ μην χάνετε την ελπίδα για ένα παιδί»

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα». Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε...