Με τον Αργυρό η Μεσολογγίτισσα Δάφνη Βαλλιανάτου

    Ημερομηνία:

    Η Δάφνη Βαλλιανάτου  τραγούδησε στο «The Voice of Greece» γεμάτη υπερηφάνεια για την καταγωγή της καταφέρνοντας να μαγέψει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να γυρίσει την καρέκλα του.

    Με το ισπανικό τραγούδι «Vas A Quedarte» της Aitana  πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού η όμορφη Μεσολογγίτισσα κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

    Οταν δε ο Κωνσταντίνος Αργυρός άκουσε πως η νεαρή τραγουδίστρια έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι, συγκινήθηκε ιδιαίτερα καθώς όπως ο ίδιος παραδέχτηκε έχει και εκείνος καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του από το Αιτωλικό και αναπόλησε τα υπέροχα καλοκαίρια που έχει περάσει ως παιδί ακόμη με τη γιαγιά του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο μικροσκόπιο των κομμάτων ο «γρίφος» Τσίπρα

    Δεν διαφωνεί κανείς πως μια πιθανή δημιουργία κόμματος από...

    Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Αταλάντη: Κάλυψε τα μάτια του παιδιού για να μην δει τη νεκρή μητέρα του

    Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην Αταλάντη μετά το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια...

    Πώς να αποθηκεύσετε το ψωμί τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού

    Το ψωμί αποτελεί βασικό συστατικό της καθημερινής μας διατροφής και είναι...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/8/2025

    Τα ματς της Super League ΑΕΚ – Πανσερραϊκός και...