«Με βίαζε επί 5 χρόνια από 11 ετών» – Συγκλονίζει 21χρονη που καταγγέλλει μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής

    Ημερομηνία:

    Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλούν όσα καταγγέλλει μια 21χρονη σήμερα γυναίκα από την Θεσσαλία. Όπως λέει μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής την βίαζε από όταν ήταν 11 ετών επί 5 χρόνια.

    «Έκανε παρέα με τους γονείς μου, ερχόταν στο σπίτι σαν να είναι άνθρωπος της οικογένειας» είπε η 21χρονη, η οποία τον περιέγραψε ως έναν φιλικό αρχικά άνδρα.

    Υποστήριξε ότι η μητέρα της δούλευε στα χωράφια του και πρόσθεσε ότι «δεν έδειχνε ως πατρική φιγούρα, αλλά ήταν φιλικός, με προσέγγιζε με δώρα και γλυκόλογα».

    «Μετά με πίεζε πάρα πολύ και με φοβέριζε να μην μιλήσω σε κανέναν, ενώ μου έβαζε λόγια και για τους γονείς μου ότι δεν μου αξίζει να ζω μαζί τους» είπε η καταγγέλλουσα.

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ίδια τόνισε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και την βίαζε εκεί. Μάλιστα κατήγγειλε ότι ο ρεσεψιονίστ δεν ζητούσε καν ταυτότητα προκειμένου να διαπιστώσει την ανηλικότητά της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε ειδική δομή φιλοξενίας η 16χρονη Λόρα – Δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες εντοπισμού της

    Καλά στην υγεία της βρέθηκε η 16χρονη Λόρα σε περιοχή...

    Στην Αθήνα τον Απρίλιο ο Εμανουέλ Μακρόν για την επέκταση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-Γαλλίας

    Την Αθήνα αναμένεται να επισκεφθεί στα τέλη Απριλίου ο...

    Γρηγόρης Αρναούτογλου για το deepfake βίντεο: Είναι τρομακτικό αυτό που γίνεται με το AΙ

    Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως έγινε γνωστό την...