Μεγακλής Βιντιάδης για Καινούργιου: «Της αρέσει να εκνευρίζεται, ίσως πιστεύει ότι έτσι προκαλεί τηλεθέαση»

    Ημερομηνία:

    Τις εκπομπές που προβάλλονται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σχολίασε ο σκηνοθέτης, Μεγακλής Βιντιάδης, σε δηλώσεις που έκανε.

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» τοποθετήθηκε για τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, και Βίκυ Καγιά.

    Αρχικά, για τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε: «Είναι έξυπνος, δεν είναι κουτός, ξύπνιος είναι. Ξέρει να δημιουργεί καταστάσεις για να συζητιούνται, να γράφουν τα περιοδικά και να σχολιάζουν οι άλλες εκπομπές, αλλά κι αυτό είναι πλέον κουραστικό».Για τη Φαίη Σκορδά, ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε: «Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 ή την αποχώρησαν; Είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσείς πιστεύετε ότι η εκπομπή αυτή ψυχαγωγεί;».

    Στη συνέχεια άφησε το σχόλιό του και για την Κατερίνα Καινούργιου, για την οποία είπε: «Έχει έναν εκνευρισμό, της αρέσει να εκνευρίζεται και να φωνάζει. Ίσως της έχουν πει ή να πιστεύει και η ίδια ότι αυτός ο τρόπος προκαλεί τηλεθέαση».

    Τέλος, ο Μεγακλής Βιντιάδης αναφέρθηκε στο GNTM και τη Βίκυ Καγιά: «Είναι μια εκπομπή που μου δίνει την αίσθηση της ανωμαλίας. Για μένα, δεν είναι εκπομπή. Η Βίκυ είναι άξιο και καλό παιδί και αναρωτιέμαι γιατί την κάνει αυτή την εκπομπή» είπε συγκεκριμένα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι άνδρες πρέπει να κάνουν τη διπλάσια γυμναστική για να γλιτώσουν το έμφραγμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%b1/

    Όταν ο Γουίλιαμ γίνει βασιλιάς: Οι 5 που θα χάσουν τους τίτλους τους

    Αποφασισμένος να κάνει αλλαγές όταν ανέβει στον θρόνο της...

    ΑΚΡΙΒΕΙΑ: Τα φασόλια γίγαντες πωλούνται… όσο το μοσχάρι

    Για τις τιμές των αγροδιατροφικών προϊόντων και συγκεκριμένα των οσπρίων αλλά...

    Γάλα αρακά: Τι προσφέρει και πώς να το φτιάξεις

    Για όσους απέχουν από τα ζωικά προϊόντα, το γάλα...