Μεγάλη νίκη του Πατρινού Δήμου Ασημακόπουλου στο Παγκόσμιο της Μπανγκόκ

    Ημερομηνία:

    Με το… δεξί ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας στο επετειακό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IFMA που διεξάγεται στην Μπανγκόκ, με τον πατρινό πρωταθλητή Δήμο Ασημακόπουλο, να παίρνει τη νίκη.

    Ο Δήμος Ασημακόπουλος μπήκε στον 14ο αγώνα στο ρινγκ Α και αντιμετώπισε τον εξίσου αξιόμαχο Ισπανό Javier Segura Saez. O Saez έμπειρος αθλητής με πρόσφατες επιτυχίες χάλκινο στο Παγκόσμιο του 2022 και συμμετοχή στα World Games. Αγωνίστηκε στην κατηγορία Elite Ανδρών στα -67κιλά.

    Φλίγκος

    Ο Δήμος, έμπειρος, άνετος, σοβαρός πήρε καθαρά τους πρώτους δύο γύρους περνώντας άπειρα αριστερά κροσέ, δεξιά χαμηλά λακτίσματα και κάνοντας πολλές ανατροπές μετά από πιάσιμο του ποδιού του πανύψηλου Ισπανού όταν επιχειρούσε μεσαίο λάκτισμα, ενώ είχε εξαιρετικές άμυνες.

    Ο τρίτος γύρος ήταν πολύ κοντινός με τον Δήμο να έχει χαλαρώσει λίγο (και μια μικρή αιμορραγία από μύτη) και δόθηκε στον Ισπανό. Για την ιστορία 29-28 το σκορ. Τεράστια νίκη και ψυχολογίας καθώς ήταν ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε και έκανε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

    Στη γωνία του ο Ομοσπονδιακός Αρτέμης Καραμολέγκος και βοηθός ο Γιώργος Περγιάλης. “Winner Blue”η μαγική λιτή ανακοίνωση αμέσως με το τέλος του αγώνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...