Μεγάλη Βρετανία: Τεράστιες ουρές στο Σάρεϊ για ένα μπουκάλι νερό

    Ημερομηνία:

    Τεράστιες ουρές έχει προκαλέσει η έλλειψη νερού στο Σάρεϊ της Αγγλίας.

    Εκατοντάδες οικογένειες ξύπνησαν σήμερα το πρωί,είτε χωρίς να στάζει σταγόνα νερό από τις βρύσες στο σπίτι τους ή με χαμηλή πίεση. Η εταιρεία ύδρευσης εξήγησε ότι πρόκειται για ένα τεχνικό πρόβλημα και ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη.

    Έως τότε, κόσμος έχει συγκεντρωθεί σε διάφορες περιοχές, με άδεια μπουκάλια στα χέρια, για να πάρουν λίγο νερό, εν μέσω μιας πρωτοφανούς ζέστης που βιώνει η Αγγλία φέτος. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν το νερό με σύνεση. Μόνο για φαγητό, για να πιούν και να πλένονται, ενώ να προμηθεύονται μόνο την απαιτούμενη ποσότητα νερού.

    βρετανια3_2
    βρετανια4_2
    βρετανια5_2
    βρετανια1_2

    Ήδη, οκτώ διαφορετικές περιοχές στα νότια και κεντρικά της Αγγλίας έχουν επηρεαστεί από το πρόβλημα. Τα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει και δεν υπάρχουν πλέον μπουκάλια. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία στην περιοχή αγγίζει ακόμη και τους 34 βαθμους Κελσίου, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Μοναχός βανδάλισε την τοιχογραφία με τον Μαραντόνα… Αγιο

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα Τρίτη 8 Ιουλίου 2025...

    ΠΑΤΡΑ: Τι φταίει και δεν υπάρχει τουρισμός, ενώ οι γύρω περιοχές αναπτύσσονται

    Ακόμα ένα «άνυδρο» – από τουρισμό – καλοκαίρι για...

    Η περιπέτεια Πατρινού… και το κράνος στο δίκυκλο

    -«Φοράμε κράνος». Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει ποτέ...