Άφαντος παραμένει ο οπλισμένος άνδρας που φέρεται να είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του, στον οικισμό Μόμα στη Μεγαλόπολη.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας arcadiaportal.gr, ο δράστης φαίνεται πως πρόλαβε να διαφύγει από το σπίτι, πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης (2/7), όταν αστυνομικοί από την Καλαμάτα, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση του ΑΤ Μεγαλόπολης, μετέβησαν στο σπίτι του δράστη, μίας και το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται φέρεται να είχε τελεστεί στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kafeneio-megalopolis.gr υπήρχε καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.
Από την ώρα που έγινε το αρχικό περιστατικό με την καραμπίνα, μέχρι να ενημερωθούν αστυνομικοί από την Μεγαλόπολη και να πάνε στο σημείο, ο δράστης φαίνεται πως είχε εξαφανιστεί.
Το βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι εάν ο δράστης τριγυρνά κάπου και εάν παραμένει οπλισμένος με καραμπίνα.