Μέλος του Τάγματος Αζόφ και ο δεύτερος μαχητής

    Ημερομηνία:

    Στο “Τάγμα Αζόφ” φαίνεται πως ανήκει και ο δεύτερος μαχητής ο οποίος εμφανίστηκε μέσω βίντεο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο το μεσημέρι της Πέμπτης. Σε ανάρτηση που έκανε ο ουκρανός πρόεδρος, στην οποία παραθέτει την ομιλία του στην Βουλή με αγγλικούς υπότιτλους, ο δεύτερος στρατιώτης που εμφανίζεται στο βίντεο συστήνεται ως “Αναστάσιος”, λέγοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα στους “αμυνόμενους της Μαριούπολης”.

    Ο μασκοφόρος μαχητής, κατά τη διάρκεια του μηνύματός του, αναφέρεται στο “Τάγμα Αζόφ”, χωρίς ωστόσο να λέει ξεκάθαρα αν είναι μέλος του.

    “Το ‘Τάγμα Αζόφ’ έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρότερες αντίπαλες δυνάμεις. Έχετε το κουράγιο να έρθετε με ανθρωπιστική βοήθεια για τους πολίτες της Μαριούπολης; Είναι και δικοί σας άνθρωποι. Βοηθήστε να σωθούν”, είπε ο ίδιος, μεταξύ άλλων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μην λέτε συνεχώς «εμ» – Πώς να ακούγεστε πιο εύγλωττοι και αποφασιστικοί

    Οι άνθρωποι που μιλούν γρήγορα χρησιμοποιούν συχνά εμβόλιμους ήχους...

    AΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ: Δείτε πότε θα γίνουν οι αντιδρομήσεις στην Πάτρα

    Από το καλοκαίρι του 2026 θα εφαρμοστούν εντέλει στην...

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα