Μεσολόγγι: 12 άτομα του έκλεβαν τις ελιές… για ημέρες!

    Ημερομηνία:

    ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Αίσθηση προκαλεί η είδηση για τα δώδεκα συνολικά άτομα που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Αιτωλικού, για κλοπή μεγάλης ποσότητας ελαιοκάρπου από λιοστάσι πολίτη, στο Νιοχώρι Οινιαδών του δήμου Μεσολογγίου.

    proliptikes
    Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο ιδιοκτήτης φέρεται να διαπίστωσε σήμερα πως άγνωστα σε αυτόν άτομα έκλεβαν το τελευταίο διάστημα τις ελιές από το λιοστάσι του.

    Είχαν συγκροτήσει μάλιστα ολόκληρο… συνεργείο, από 12 άτομα, Ελληνικής και Ρουμάνικης καταγωγής. Υπολογίζεται πως η κλοπή του ελαιοκάρπου ξεκίνησε από τις 17 του μηνός για να σταματήσει την Πέμπτη (21/11), μετά την επέμβαση της Αστυνομίας.

    Φέρεται να αφαιρέθηκαν συνολικά πέντε τόνοι ελιών ποικιλίας Καλαμών, αξίας 10.000 ευρώ. Κατά την ώρα της σημερινής αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως οι φερόμενοι δράστες, είχαν ήδη αφαιρέσει 150 κιλά ελαιοκάρπου.

    Η δικογραφία σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και οι συλληφθέντες παραπέμπονται στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου (παράλληλη έδρα Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας).

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Στα κανάλια της Αθήνας η καθαριότητα

    Μέχρι και τα αθηναϊκά κανάλια προέβαλαν την εκστρατεία καθαριότητας...

    ΠΑΤΡΑ: Μπαράζ κλοπών πορτοφολιών

    Πολλές κλοπές πορτοφολιών αναφέρθηκαν στην ΕΛΑΣ το βράδυ του...

    Αλέξης Κούγιας: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του – Με δάκρυα τον αποχαιρέτισαν τα παιδιά του (ΦΩΤΟ)

    Το τελευταίο «αντίο» στον  Αλέξη Κούγια,  είπαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και...
    Best Shop