Μεσολόγγι: Διαρρήκτες ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 59χρονο

Ημερομηνία:

Δραματικές στιγμές έζησε το βράδυ της Δευτέρας ένας 59χρονος στην Γουριά Μεσολογγίου, όταν τέσσερις άντρες εισέβαλαν στην κατοικία του και τον λήστεψαν.

Οι τέσσερις άγνωστοι “μπούκαραν” στο σπίτι αφού πρώτα έκοψαν την παροχή ρεύματος. Ακινητοποίησαν και φίμωσαν τον άνδρα με την απειλή όπλου και τον ξυλοκόπησαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα του.

Έκλεψαν 6.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και βιβλιάρια καταθέσεων, κινητό τηλέφωνο και κυνηγετικό όπλο που ο άνδρας κατείχε νόμιμα. Ο άνδρας, που διαμένει μόνος του, κατόρθωσε μετά από ώρα να απελευθερωθεί και να καλέσει την Αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ευτυχώς ότι είναι καλά στην υγεία του. Από τις Αρχές σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία σε βάρος των τεσσάρων αγνώστων δραστών.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Θυμάστε τη δίδυμη Ελισάβετ Αϊνατζόγλου από το πρώτο Survivor; Δείτε πώς είναι σήμερα

Θυμάστε την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, τη μία από τις δύο...

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24-10-2026

ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΗΛΙΑ ΠΕΡ. ΣΚΑΡΠΕΤΑ ΕΤΩΝ 60 Κηδεύουμε την Παρασκευή 23-10-2026...

Hi-tech προξενιό: Το νέο «νυφοπάζαρο» με προξενήτρα τον αλγόριθμο

Ανδρες και γυναίκες, κουρασμένοι από το ατελείωτο swipe και...

Εμμανουήλ Καραλής: Αγκαζέ με τη μαμά του στο κέντρο της Αθήνας

Μια όμορφη και ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή του Εμμανουήλ με...