Μεσολόγγι: Τρεις ανήλικοι μετανάστες με φυματίωση

    Ημερομηνία:

    Πριν λίγο καιρό η περιοχή των Οινιαδών βρέθηκε στο προσκήνιο απασχολώντας την δημοσιότητα με το θέμα της διαβίωσης των εργατών γης, που απασχολούνται για όλες τις αγροτικές εργασίες στον κάμπο των Οινιαδών.

    Όλοι οι αλλοδαποί εργάτες που διέμεναν στην αποθήκη, την οποία είχαμε δείξει με φωτογραφίες στο σαιτ μας, μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας καθώς τους έλλειπαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή τους στην περιοχή.

    Μέσα σε αυτούς τους μετανάστες βρίσκονταν και πέντε ανήλικοι οι οποίοι έπρεπε να μεταφερθούν σε Δομή και όχι πίσω στις αποθήκες που διέμεναν.

    Καθόλη την διάρκεια των απαραίτητων διεργασιών που έγιναν για την μεταφορά τους στην Δομή, οι ανήλικοι κρατούνταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

    Σε εξετάσεις που τους έγιναν, βρέθηκαν, οι τρείς εκ των πέντε, φορείς της φυματίωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Πατρινός που τώρα… δεν σηκώνει τηλέφωνα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%83%ce%b7%ce%ba%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%ad%cf%86/

    ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το ΚΤΕΛ Αχαϊας ενημέρωσε για την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του νέου σταθμού

    Από τη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας ανακοινώθηκε...

    Δικηγόρος Μουρτζούκου: «Δεν έχει σταματήσει να φωνάζει ότι δεν έχει σχέση με τον θάνατο του Παναγιωτάκη. Μήπως έχει δίκιο;»

    Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου μιλά Νίκος Αλεξανδρής στις «Αποκαλύψεις» –...

    Πελοπόννησος: Η εικόνα μιας σκυλίτσας που ψυχορραγεί ανοίγει νέο μέτωπο Δήμου και φιλοζωικών

    Μια νεαρή σκυλίτσα εντοπίστηκε ετοιμοθάνατη την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου...