Μεσολόγγι: Τρεις ανήλικοι μετανάστες με φυματίωση

    Ημερομηνία:

    Πριν λίγο καιρό η περιοχή των Οινιαδών βρέθηκε στο προσκήνιο απασχολώντας την δημοσιότητα με το θέμα της διαβίωσης των εργατών γης, που απασχολούνται για όλες τις αγροτικές εργασίες στον κάμπο των Οινιαδών.

    Όλοι οι αλλοδαποί εργάτες που διέμεναν στην αποθήκη, την οποία είχαμε δείξει με φωτογραφίες στο σαιτ μας, μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας καθώς τους έλλειπαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή τους στην περιοχή.

    Μέσα σε αυτούς τους μετανάστες βρίσκονταν και πέντε ανήλικοι οι οποίοι έπρεπε να μεταφερθούν σε Δομή και όχι πίσω στις αποθήκες που διέμεναν.

    Καθόλη την διάρκεια των απαραίτητων διεργασιών που έγιναν για την μεταφορά τους στην Δομή, οι ανήλικοι κρατούνταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

    Σε εξετάσεις που τους έγιναν, βρέθηκαν, οι τρείς εκ των πέντε, φορείς της φυματίωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mega Open House στην Πάτρα: Η Keller Williams West «ανοίγει» τις πόρτες 5 ιστορικών Νεοκλασικών κτιρίων

    Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την αρχιτεκτονική...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Κυρανάκης: Καθόλου υπογειοποίηση! Πάρτε τραμ! Ολη η πρόταση! Πελετίδης: Μόνο υπόγειο

    Σε εξέλιξη σύσκεψη για το τρενο με την κυβέρνηση...

    Παραμένει το έμφραγμα στους δρόμους: 3η μέρα με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Πάτρα

    Για 3η συνεχόμενη μέρα το κυκλοφοριακό κομφούζιο συνεχίζεται σε...

    Πατέρας τριών παιδιών ο Πατρινός οδηγός νταλίκας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

    Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο πατρινός οδηγός νταλίκας που σκοτώθηκε...