Μεσσηνία: Συνελήφθη 67χρονος που πυροβόλησε τον γιο του

    Ημερομηνία:

    Ένα σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε σπίτι στα Αρφαρά Μεσσηνίας, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (31/12), όταν 67χρονος με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε κατά του 37χρονου γιου του.

    Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ πατέρα και γιου, που είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να σηκώσει όπλο και να ρίξει προς το μέρος του γιου του, χωρίς να τον τραυματίσει με τη βολή, ωστόσο τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα.

    Ακόμα συνελήφθη και η 54χρονη σύζυγος του 67χρονου, που ήταν παρούσα στο συμβάν, ενώ κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο. Όμως, συνελήφθη και ο 37χρονος, έπειτα από έγκληση του πατέρα του, κατηγορούμενος κι αυτός για ενδοοικογενειακή βία.

    Να σημειωθεί, τέλος, ότι σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια ο 67χρονος, ενώ ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς αντιδρούν οι κρεοπώλες στις διπλές τιμές στα ταμπελάκια, μία για το χωράφι και μία στο ράφι;

    Πληθωριστικές πιέσεις στα τρόφιμα καταγράφηκαν και τον περασμένο μήνα,...

    ΠΟΥ: Ένα στα επτά παιδιά και εφήβους που ζουν στην Ευρώπη αντιμετωπίζει ψυχική διαταραχή

    Το Περιφερειακό Γραφείο του ΠΟΥ για την Ευρώπη παρουσίασε νέα έκθεση...

    Τραγωδία στο Καραμανδάνειο – Κατέληξε το 4χρονο αγοράκι από την Δυτική Αχαϊα

    Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται αυτή την ώρα στο Καραμανδάνειο...

    Ουκρανία: Σε σκάνδαλο διαφθοράς εμπλέκεται συνεργάτης του Ζελένσκι – Διέφυγε στο εξωτερικό με αεροπλάνο

    Το γραφείο καταπολέμησης της διαφθοράς στην Ουκρανία ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα...