Μετά την κηδεία οι συγγενείς έβγαλαν μαχαίρια – Τους χώρισε ο ιερέας

Ημερομηνία:

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε σε χωριό του Ηρακλείου, καθώς μετά την κηδεία μιας ηλικιωμένης, βγήκαν και τα μαχαίρια μεταξύ συγγενών και κληρονόμων της γυναίκας.

Το περιστατικό στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο. Οι συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν από το νεκροταφείο και άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους με αφορμή το οικονομικό και την κάλυψη των εξόδων της κηδείας.

Οπως αναφέρει το cretalive.gr αυτόπτες μάρτυρες τόνιζαν ότι κάποιος τράβηξε και μαχαίρι με απειλητικές διαθέσεις.

Ο ιερέας ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, καθώς μπήκε ανάμεσα στα δύο “στρατόπεδα” για να χωρίσει τους μαινόμενους συγγενείς, ενώ τα ουρλιαχτά των γυναικών ακούγονταν από απόσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για τον καυγά αποτέλεσαν τα έξοδα της κηδείας καθώς δεν βρέθηκε ούτε ευρώ στο βιβλιαράκι τραπέζης της θανούσας, όπως είχαν υπολογίσει αρχικώς. Κάποιοι θεώρησαν ότι τα χρήματα είχαν «σηκώσει» άλλοι συγγενείς για δικό τους λογαριασμό.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – Ελευθερίου Βενιζέλου: Ιδού οι δύο γυναίκες που σήμερα το πρωί… έκλεβαν σε διαμερίσματα!

Συναγερμός σήμερα το πρωί σε πολυκατοικίες στην οδό Βενιζέλου...

Πήρε εξιτήριο ο 17χρονος που είχε “καρφωθεί” με το πατίνι του πάνω σε άλογο, στην Κεφαλονιά

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο 17χρονος που είχε...

Δυτική Ελλάδα: Σύλληψη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του...

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ: Μικρή «ανάσα» στη ∆υτική Ελλάδα – Δείτε τα στοιχεία

Σχεδόν αµετάβλητος παρέµεινε ο αριθµός των γεννήσεων στην Ελλάδα,...