Μετά το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει Ν. Κακλαμάνη

    Ημερομηνία:

    Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να στηρίξει τον Νικήτα Κακλαμάνη για πρόεδρο της Βουλής με την ανακοίνωση να αναφέρει πως θα «υπερψηφίσει την πρόταση της πλειοψηφίας».

    Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό πως θα ψηφίσει τον Νικήτα Κακλαμάνη για πρόεδρο της Βουλής, κάτι που θα πράξει και το ΠΑΣΟΚ.

    Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ σέβεται τη Δημοκρατία και τους θεσμούς σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που τους καταστρατηγεί και τους εργαλειοποιεί για τα συμφέροντά του.

    Με τον ίδιο θεσμικό τρόπο θα λειτουργήσουμε και στην εκλογή Προέδρου της Βουλής, υπερψηφίζοντας την πρόταση της πλειοψηφίας.

    Ο νέος πρόεδρος οφείλει να είναι πρόεδρος όλης της Βουλής και όχι μόνο του κυβερνώντος κόμματος».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...