Μέτρα στήριξης για τις πληγείσες από τις πλημμύρες επιχειρήσεις ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών αναφέρει:

    Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα και καταστροφές σε πολλές επιχειρήσεις ειδικά κοντά στο παράκτιο μέτωπο της πόλης μας.

    Φλίγκος

    Ειδικά σε μια περίοδο που η μικρές τοπικές επιχειρήσεις δίνουν κυριολεκτικά αγώνα επιβίωσης λόγω της υπερδεκαετούς κρίσης και των προβλημάτων της πανδημίας το πλήγμα για αυτούς που υπέστησαν ζημιές είναι δυσβάστακτο.

    Καλούμε την Δημοτική αρχή να συνδράμει τις πληγείσες επιχειρήσεις με κάθε πρόσφορο μέτρο όπως εκπτώσεις και αναστολές πληρωμών ούτως ώστε να δοθεί μια μικρή ανάσα στους συναδέλφους για να μην οδηγηθούν σε καταστροφικά λουκέτα.

    Ζητάμε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να δοθεί η δυνατότητα παρέμβασης του Συλλόγου μας και η γνωστοποίηση του αιτήματός μας σε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ρεσιτάλ Πιάνου των Σπύρου Αλευρά και Δημήτρη Γρουζή

    Το Ρεσιτάλ Πιάνου των Σπύρου Αλευρά και Δημήτρη Γρουζή από την...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δύο Πατρινοί και δύο Αιγιώτες έκλεψαν ράβδους χρυσού! Τεράστια “μπάζα”

    Σε πληθώρα διαρρήξεων φαίνεται να εμπλέκονται τα μέλη της...

    Εμμανουήλ Καραλής: Για κάποια παιδιά στο σχολείο εγώ και η αδερφή μου δεν είχαμε ονόματα, ήμασταν απλώς τα μαυράκια

    Στο βιβλίο «Εμμανουήλ Καραλής: Οταν κοιτάς από ψηλά», ο Έλληνας...

    Κτηματολόγιο: Πώς θα κλείσουν 400.000 τρύπες και λάθη μέσα στο 2025

    Το πρώτο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης για τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο Δημόσιο ετοιμάζεται να λειτουργήσει...