Μέτρα στήριξης για τις πληγείσες από τις πλημμύρες επιχειρήσεις ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών αναφέρει:

    Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα και καταστροφές σε πολλές επιχειρήσεις ειδικά κοντά στο παράκτιο μέτωπο της πόλης μας.

    Ειδικά σε μια περίοδο που η μικρές τοπικές επιχειρήσεις δίνουν κυριολεκτικά αγώνα επιβίωσης λόγω της υπερδεκαετούς κρίσης και των προβλημάτων της πανδημίας το πλήγμα για αυτούς που υπέστησαν ζημιές είναι δυσβάστακτο.

    Καλούμε την Δημοτική αρχή να συνδράμει τις πληγείσες επιχειρήσεις με κάθε πρόσφορο μέτρο όπως εκπτώσεις και αναστολές πληρωμών ούτως ώστε να δοθεί μια μικρή ανάσα στους συναδέλφους για να μην οδηγηθούν σε καταστροφικά λουκέτα.

    Ζητάμε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να δοθεί η δυνατότητα παρέμβασης του Συλλόγου μας και η γνωστοποίηση του αιτήματός μας σε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νορβηγία: Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Χάραλντ – Τα σκάνδαλα που ρίχνουν «σκιές» στο Παλάτι

    Σε μια περίοδο έντονων πιέσεων για τη νορβηγική βασιλική...

    Κοντεύει να μείνει άστεγη – «Ο πολυεκατομμυριούχος αδελφός μου δεν πρόκειται να με βοηθήσει»

    Για χρόνια, ο αδελφός μιας γυναίκας, την καθησύχαζε πως θα είναι...

    Κρουασάν: Από τα προϊόντα περιπτέρου στη ζεστή νοστιμιά των μικρών φούρνων

    Ώρα 7:45 το πρωί κι έξω από ένα microbakery...

    Οι ακραίοι τρόποι που οι χώρες προσπαθούν να βάλουν φρένο στον υπερτουρισμό

    Η παγκόσμια τουριστική κίνηση κατευθύνεται προς νέο ιστορικό υψηλό, με τις...