Μετρό Θεσσαλονίκης: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του Ταχιάου

    Ημερομηνία:

    Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Νίκος Καλλίδης μετά την αναφορά που έκανε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος.

    Με την ίδια παραγγελία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο κ. Καλλίδης ζητεί να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση που σημειωθούν επεισόδια.


    Στο γραφείο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, σχετικά με το Μετρό Θεσσαλονίκης, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

    Ο Νίκος Ταχιάος φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους ότι «ενημερώθηκε από μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου εδώ στη Θεσσαλονίκη ότι χιλιάδες χούλιγκανς ετοιμάζουν να χαλάσουν τα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης το προσεχές Σάββατο».

    Ο υφυπουργός Υποδομών είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μαζεμένοι χιλιάδες άτομα, θα τα σπάσουν όλα στα εγκαίνια στα οποία θα βρίσκεται και ο πρωθυπουργός» και στη συνέχεια του είπε ότι πρέπει να μεταφέρει αυτό το μήνυμα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή για παρενόχληση – Τι λέει ο πρώην σύζυγός της

    Νέα τροπή πήρε η υπόθεση της 55χρονης εκπαιδευτικού στο Λουτράκι,...

    Black Friday και με Λαϊκό Λαχείο: Μοιράζει μέχρι και 150.000 ευρώ στην ειδική κλήρωση στις 28 Νοεμβρίου

    Λίγες ημέρες απομένουν για την ειδική κλήρωση Black Friday του Λαϊκού Λαχείου, με...

    Ελβετία: Ισπανικό χρυσό κέρμα του 1609 βγαίνει στο σφυρί και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ

    Ένα χρυσό κέρμα του 1609, κομμένο για λογαριασμό του βασιλιά...