Μια δικηγόρος διαζυγίων γράφει για τα τρία πιο κοινά λάθη των αντρών που οδηγούν στη διάλυση ενός γάμου

    Ημερομηνία:

    Κάθε σχέση είναι μοναδική, ωστόσο μια δικηγόρος που αναλαμβάνει πάρα πολλές υποθέσεις διαζυγίων έχει παρατηρήσει ένα κοινό μοτίβο στους γάμους που δεν καταφέρνουν, τελικά, να σωθούν. Σε ένα νέο άρθρο της η Anna Krolikowska γράφει για τα τρία πιο κοινά λάθη των αντρών που μπορεί να αποβούν μοιραία για έναν μακροχρόνιο δεσμό, ειδικά όταν συνδυάζονται. Ποια είναι αυτά;

    Φλίγκος

    1. Δεν μοιράζονται ισότιμα τις υποχρεώσεις του σπιτιού: «Ας μιλήσουμε για το πνευματικό φορτίο που κουβαλούν συχνά οι γυναίκες σε μια σχέση. Περιλαμβάνει όλες εκείνες τις αόρατες υποχρεώσεις όπως η διαχείριση των προγραμμάτων, η οργάνωση των ραντεβού, οι αποφάσεις για τις δραστηριότητες των παιδιών και ο συντονισμός των εργασιών του νοικοκυριού. Είναι πολλή δουλειά, και όταν ο σύζυγος δεν συμμετέχει ενεργά, δημιουργείται μια ανισορροπία στη σχέση».

    2. Επιλέγουν την αντίδραση αντί για τη δράση μέσα στη σχέση: «Μην περιμένετε να σας ζητηθεί να βοηθήσετε. Πάρτε την πρωτοβουλία να αναγνωρίσετε τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και αναλάβετέ τις χωρίς να πιεστείτε από κάποιον άλλο. Αυτό δείχνει σεβασμό και ενδιαφέρον για το πνευματικό φορτίο της συζύγου σας και μια ειλικρινή επιθυμία να μοιραστείτε τις υποχρεώσεις σας».

    3. Δεν εκφράζουν την εκτίμησή τους – από νωρίς και συχνά: «Αναγνωρίστε τη συνεισφορά της συζύγου σας στο νοικοκυριό και την οικογενειακή ζωή. Πείτε “ευχαριστώ” για κάθε δουλειά που φέρνει σε πέρας. Δείξτε ευγνωμοσύνη για τις προσπάθειές της. Είναι οι μικρές πράξεις εκτίμησης που μπορεί να κάνουν μια μεγάλη διαφορά στο γάμο σας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Ναυάγιο της Ζακύνθου ο Φουρνιέ – Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο νησί του Ιονίου – Βίντεο

    Όπως είχε προαναγγείλει ο Εβάν Φουρνιέ  θα περνούσε το πρώτο μέρος...

    Νέο επεισόδιο βίας ανηλίκων: Συνελήφθησαν τέσσερα κορίτσια που έβρισαν 16χρονη, την έβαλαν να γονατίσει και την τράβηξαν βίντεο στη Γλυφάδα

    Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη Γλυφάδα. Για την υπόθεση, συνελήφθησαν στο...

    Με 100 πυραύλους προς το Ισραήλ απαντά η Τεχεράνη – Εκρήξεις ακούγονται σε Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ

    -Η Τεχεράνη εκτόξευσε τουλάχιστον 100 βαλλιστικούς πυραύλους προς το...

    Στο πλευρό του Ιράν ο Ερντογάν

    Νέα επίθεση κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τα...