Μια γοητευτική «μάχη» τάνγκο – φλαμένκο στη σκηνή του Ηρωδείου

    Ημερομηνία:

    Μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική «αναμέτρηση» ανάμεσα σε δύο από τα πλέον δημοφιλή και παθιασμένο χορευτικά είδη, το τάνγκο και το φλαμένκο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Εκεί θα φιλοξενηθεί η χορευτική παράσταση με τίτλο «Tango Vs Flamenco» στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιείται μια μοναδική συνάντηση κορυφαίων χορευτών.

    Η Αργεντινή και η Ισπανία είναι δύο χώρες που αλληλοσυμπληρώνονται, με το πάθος και την ένταση να κυριαρχούν διαχρονικά στις περισσότερες εκφάνσεις της έκφρασής τους. Από αυτό το κοινό πάθος και τη χορευτική φλόγα των πολιτισμών τους απελευθερώνονται οι δυνάμεις του πόθου και του ερωτισμού.

    Σε χορογραφίες του Αργεντίνου Ariel Perez και υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Φάμη, 17 κορυφαίοι χορευτές του αυθεντικού Tango και του Flamenco “Compania Solea”, πρωταγωνιστούν σε μια δυνατή παράσταση γεμάτη σύμβολα, αυτοσχεδιασμό, φιγούρες αισθήσεων και φλόγα ερωτισμού.Αισθήματα γεννημένα από τον έρωτα, τον πόνο και τη νοσταλγία γίνονται λέξεις, φράσεις και μετουσιώνονται σε εκρηκτικό χορό, σε χορό που λυτρώνει.

    Αγαπημένα τάνγκο και φλαμένκο απογειώνονται από τις μοναδικές ερμηνείες της μελωδικής φωνής της Σαβίνας Γιαννάτου, και του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου τραγουδιστή AlfredoTejada από την Γρανάδα της Ισπανίας, με την συνοδεία της πενταμελούς ζωντανής ορχήστρας Acropoli5tango, της κιθάρας και των κρουστών υπό την διεύθυνση του Αργεντίνου μουσικού Roman Gomez.

    Ένα ταξίδι σε δυο αγαπημένες χώρες του Νότου που θα μαγέψει τους λάτρεις της μουσικής και του χορού για μια μοναδική βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

    Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 3 ζώδια που επιτέλους θα χαμογελάσουν -«Θα έχετε μπόλικη τύχη την ερχόμενη εβδομάδα»

    Η τύχη χαμογελά επιτέλους σε τρία ζώδια την εβδομάδα από 7...

    Χωρισμένοι πατεράδες: «Τα παιδιά μας κακοποιούνται από την ελληνική Δικαιοσύνη»

    Σημαντικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ψευδών...

    Πάτρα: Επίσκεψη Κουτσούμπα στη «Διασπορά»

    Τη «Διασπορά», έναν εκθεσιακό χώρο – μουσείο, που αποτελεί...