Μια πλατεία της Πάτρας παραμένει ανεκμετάλλευτη

    Ημερομηνία:

    Πλατεία Πίνδου στο Ρίο. Είναι η πλατεία στο κέντρο του Ρίου και διαθέτει χώρο με πράσινο, παιδική χαρά και ένα μικρό θεατράκι. Είναι ένας χώρος που όλα αυτά τα χρόνια εκτός του ότι είναι ανεκμετάλλευτος είναι και απεριποίητος.

    Τα τελευταία χρόνια αφαίρεσαν τις κούνιες και την τσουλήθρα από την παιδική χαρά και με τον τρόπο αυτόν απομακρύνθηκαν τα παιδιά που απολάμβαναν το παιχνίδι τους, καθώς και οι γονείς-συνοδοί. Στο μικρό θεατράκι θα μπορούσε να γίνουν παραστάσεις από μικρούς και μεγάλους φίλους, θα μπορούσε να φιλοξενήσει μουσικές βραδιές μικρών σχημάτων,  γειτονιάς.

    Για ακόμη μια φορά, κάτοικοι της περιοχής διαπιστώνουν ότι η δημοτική αρχή «με την αδιαφορία της, δείχνει ότι θέλει τους δημότες στην μιζέρια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Έκανα σεξ πρώτη φορά στα 41 μου και ορίστε τι κατάλαβα»

    Η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος θα κάνει σεξ...

    Τα 3 πιο απρόβλεπτα ζώδια – «Σας κρατούν σε εγρήγορση»

    Αναρωτιέστε ποια ζώδια τείνουν να σας κρατούν σε εγρήγορση; Δεν χρειάζεται...

    Οι έξυπνοι και επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν αυτά τα 2 χαρακτηριστικά λέει ο CEO της Nvidia

    Δεν είναι ποτέ εύκολο να παραδεχτείς ότι έκανες ένα...

    Η «ροζ» ιστορία που κατέστρεψε τους «Νοστράδαμος»

    Οι «Νοστράδαμος» είναι ένα από τα γνωστότερα ελληνικά γκρουπ...