Μιχαηλίδου για το ορφανοτροφείο: «Υπήρχε σεξ μεταξύ αγοριών ηλικίας 7 – 11 ετών»

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, αγόρια ηλικίας 7-11 ετών εξαναγκάζονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους, με το προσωπικό να γίνεται θεατής των πράξεων.

    «Μου ήρθε επώνυμη καταγγελία από τρία άτομα συσχετισμένα με τη δομή που μου έλεγε ότι υπήρχε βία στα παιδιά και σεξ μεταξύ παιδιών, συγκεκριμένα αγοριών, ηλικίας 7 με 11 ετών και το προσωπικό καθόταν και έβλεπε.

    Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, την επομένη πάγωσα την κρατική χρηματοδότηση και οργάνωσα μαζί με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με ειδικούς.

    Πήγαν χθες και εξέτασαν τα παιδιά ένα ένα. Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο νοσοκομείο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται.

    Είναι παιδιά που με εισαγγελική παραγγελία έχουν απομακρυνθεί από την οικογένειά τους» είπε στον ΑΝΤ1.

    «Έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ»
    Σύμφωνα με τη Δόμνα Μιχαηλίδου οι εργαζόμενες που έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ είναι γυναίκες. Όπως σημείωσε σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, μετά από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οι απόστρατοι πυροσβέστες παρέδωσαν ηλεκτροκαρδιογράφο στον 2ο Π.Σ. Λιμένα Πατρών

    Σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ιατρείο της...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 25/2/2025

    16:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 Ντουμπάι 18:00 ΕΡΤ3...

    Συνταγή για σολομό με σπανάκι και γλάσο ροδιού

    Ο σολομός είναι ένα ψάρι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά...
    Best Shop