ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Την Τετάρτη το βράδυ συζητάμε με τους πολίτες του Μεσολογγίου»  

Ημερομηνία:

Ο υπ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης επισκέπτεται την Τετάρτη 28 Αυγούστου το Μεσολόγγι, συνεχίζοντας την επικοινωνία του με τους πολίτες.
Με το μήνυμα «Συζητάμε με τους πολίτες» ο Μιχάλης Κατρίνης διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση με τους πολίτες στις 8:30 το βράδυ, στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ, Πεζόδρομος Χαριλάου Τρικούπη 18, Μεσολόγγι.
«Επισκεπτόμαστε το Μεσολόγγι για να πούμε στους πολίτες ότι έχουν επιλογή.
Είναι η Επιλογή της Ρήξης και της Ελπίδας.
Της Ρήξης με αυτούς που θέλουν μια Ελλάδα για τους λίγους και τους ισχυρούς, με αυτούς που θέλουν το ΠΑΣΟΚ ένα μικρομεσαίο κόμμα για να διευκολύνει την παραμονή του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία.
Της Ελπίδας για όλους αυτούς που αναζητούν και περιμένουν μια Μεγάλη Παράταξη που θα είναι κόμμα εξουσίας και θα κυβερνήσει, έχοντας τη στήριξη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας», αναφέρει ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Κατρίνης.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σύλλογος Κρεοπωλών Πατρών: Θεία λειτουργία και αρτοκλασία προς τιμή των Αγίων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ

Πρόσκληση στα μέλη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Πατρών &...

Νότιο Πάρκο Πάτρας: Άθληση στη φύση χωρίς κόστος

Ο Δήμος Πατρέων και το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων, με...

Eρχεται το 400άρι στους συνταξιούχους

Στα 400 ευρώ ανέρχεται για το 2026 η ετήσια...

Πάτρα: Οι εφημερεύοντες γιατροί το Σαββατοκύριακο 78 Νοεμβρίου

7,8 Νοεμβρίου 2026 (από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7...