Μιχάλης Κατσουρής: Ακόμη 24 κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν την Κυριακή

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέοι έχουν κριθεί οι πρώτο 24 κατηγορούμενοι στο σύνολο των 35 του τρίτου και τελευταίο γκρουπ κατηγορουμένων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

    Ανάμεσα τους και ο Κροάτης κατηγορούμενος ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς παρουσίασε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της κράτησης του για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    Το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία των απολογιών του τρίτου γκρου (35 άτομα) ενώ τόσο το πρώτο γκρουπ των 30 συλληφθέντων όσο και το δεύτερο γκρουπ των 40 έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

    Στο μεταξύ εκδόθηκαν τα πρώτα φυλακιστήρια για 41 από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    Συνολικά 41 φυλακιστήρια εκδόθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 13 Αυγούστου, τα οποία αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων στα αιματηρά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΙ, Μιχάλη Κατσουρή.

    Οι πρώτοι 41 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σε 16 φυλακές της χώρας.

    Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες 14 φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα 27 άτομα.

    Στο μεταξύ, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, 13 Αυγούστου, προφυλακίστηκαν άλλοι 15 κατηγορούμενοι για την υπόθεση. Αναμένεται η απόφαση και για τους υπόλοιπους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...