Μιχάλης Ρέππας: Βλακώδες λάθος που απαγορεύσαμε για 34 χρόνια τις επαναλήψεις στις Τρεις Χάριτες

    Ημερομηνία:

    Δηλώσεις στην εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ» και στη Δανάη Μπάρκα έκανε το πρωί της Πέμπτης ο σεναριογράφος, Μιχάλης Ρέππας  και μίλησε για τις «Τρεις Χάριτες».

    «Η ιδέα για τις «Τρεις Χάριτες» γεννήθηκε με επίκεντρο τους ηθοποιούς. Αποφασίσαμε να γράψουμε μια σειρά για τρεις γυναίκες, την Άννα Παναγιωτοπούλου, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου και την Μίνα Αδαμάκη. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου υποχώρησε και την τριάδα συμπλήρωσε η Νένα Μεντή», αναφέρει ο Μιχάλης Ρέππας.

    «Ήταν βλακώδες λάθος μας να απαγορεύσουμε τις επαναλήψεις. Η ψηφιοποίηση ολοκληρώθηκε και οι «Τρεις Χάριτες» θα προβληθούν με νέα τεχνολογία. Στα 20 χρόνια είχαμε γράψει 4 επεισόδια αστυνομικής υφής για τις «Τρεις Χάριτες» αλλά δεν γυρίστηκαν ποτέ.

    Η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε ήταν η τελευταία του σήριαλ. Η πρώτη σκηνή της σειράς με την Νένα και την Μίνα ήταν και η πρώτη που γυρίσαμε. Τα κορίτσια ήταν πολύ ευσυγκίνητα και δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την τελευταία σκηνή», δηλώνει σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Ρέππας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

    Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει βαπτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και σε συνέντευξή του στην...

    Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

    Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες...

    Αυτή είναι η πιο βροχερή πόλη της Ελλάδας και δεν είναι τα Γιάννενα

    Η Ελλάδα, γνωστή για τα ηλιόλουστα τοπία και τις...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...