Μιχάλης Ζαμπίδης: «Με τσίμπησε μια δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα στα χείλη» (video)

    Ημερομηνία:

    Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στο «Happy Day». Ο καταξιωμένος αθλητής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο «Nomads» και στην αξέχαστη περιπέτεια που είχε στο παιχνίδι καθώς τον τσίμπησε στα χείλη μια δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα.

    «Ένας αθλητής μπορεί να είναι σκληραγωγημένος σε κάποιες συνθήκες, όμως τρώει πέντε γεύματα την ημέρα, παίρνει τις βιταμίνες του, τα συμπληρώματά του, θα κοιμηθεί το 8ωρό του, δηλαδή φροντίζει το μηχάνημά του ενώ εκεί πήγαμε στο άλλο άκρο. Κοιμόμασταν κάτω, λιποθυμούσαμε από την έλλειψη ύπνου, διότι πήγαινες να χαλαρώσεις και ένιωθες να περπατάει κάτι επάνω σου»,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

    Μιχάλης Ζαμπίδης: «Με τσίμπησε μια δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα στα χείλη» (video)

    Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμένα τσίμπησε μια δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα στα χείλη. Ήταν τόσο δυνατό που επειδή δεν μπορούσε να περάσει τη δαγκάνα του μέσα με πίεζε μέχρι που άκουσα το “κρακ” και πέρασε. Οπότε σηκώνομαι και το βλέπω να πέφτει. Φωνάζω και έρχονται όλοι από πάνω μου. Έκανα μια εβδομάδα να συνέλθω. Είχα πυρετούς, ήμουν πολύ πρησμένος».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έδωσε τον νεφρό του για να σωθεί ο 31χρονος γιος του

    Σε μια πράξη ανιδιοτελούς αγάπης προχώρησε ένας πατέρας στην Ήπειρο ο οποίος πρόσφερε...

    Σάλος στο Ιράν με το αβυσσαλέο ντεκολτέ στο νυφικό κόρης συμβούλου του Χαμενεΐ

    Ζητήματα «ηθικής τάξεως» για το θεοκρατικό καθεστώς στο Ιράν...

    Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις σεξ σε μια νέα σχέση

    Το πότε είναι η “σωστή” στιγμή να κάνεις σεξ...

    Απόστολος Λύτρας: Αναβολή της εκδίκασης της αγωγής του 1.000.000 ευρώ κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

    Όπως έκανε γνωστό σήμερα, Δευτέρα 20 Οκτωβρίου η εκπομπή...