Μιχάλης Ζαμπίδης: «Με τσίμπησε μια δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα στα χείλη» (video)

Ημερομηνία:

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στο «Happy Day». Ο καταξιωμένος αθλητής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο «Nomads» και στην αξέχαστη περιπέτεια που είχε στο παιχνίδι καθώς τον τσίμπησε στα χείλη μια δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα.

«Ένας αθλητής μπορεί να είναι σκληραγωγημένος σε κάποιες συνθήκες, όμως τρώει πέντε γεύματα την ημέρα, παίρνει τις βιταμίνες του, τα συμπληρώματά του, θα κοιμηθεί το 8ωρό του, δηλαδή φροντίζει το μηχάνημά του ενώ εκεί πήγαμε στο άλλο άκρο. Κοιμόμασταν κάτω, λιποθυμούσαμε από την έλλειψη ύπνου, διότι πήγαινες να χαλαρώσεις και ένιωθες να περπατάει κάτι επάνω σου»,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Με τσίμπησε μια δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα στα χείλη» (video)

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμένα τσίμπησε μια δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα στα χείλη. Ήταν τόσο δυνατό που επειδή δεν μπορούσε να περάσει τη δαγκάνα του μέσα με πίεζε μέχρι που άκουσα το “κρακ” και πέρασε. Οπότε σηκώνομαι και το βλέπω να πέφτει. Φωνάζω και έρχονται όλοι από πάνω μου. Έκανα μια εβδομάδα να συνέλθω. Είχα πυρετούς, ήμουν πολύ πρησμένος».

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Black Friday 2026: Πότε πέφτει η μέρα των… μεγάλων αγορών -Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη Black Friday 2026,...

Τραγωδία στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρή 47χρονη στο σπίτι της

Τραγική κατάληξη είχε περιστατικό που σημειώθηκε αργά τη νύχτα...

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου: Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις – Η πρώτη εκτίμηση

Με δύο διαφορετικά πρόσωπα θα κυλήσει ο καιρός τις...