Μίμης Παπαϊωάννου: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Την Παρασκευή και η κηδεία

    Ημερομηνία:

    Βαρύ πένθος στην οικογένεια της ΑΕΚ έχει προκαλέσει η απώλεια του Μίμη Παπαϊωάννου.

    Ο παλαίμαχος άσος και σημαία της Ένωσης πέθανε σήμερα σε ηλικία 81 ετών αφήνοντας πίσω του τεράστια ιστορία και σπουδαία ρεκόρ.

     

    Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, την οποία τίμησε για μια ζωή, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Παρασκευή όπου θα γίνει και η κηδεία του.

    Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

    «Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 2 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καλλιτεχνική κολύμβηση: Χρυσό μετάλλιο με την Αυστρία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα οι αδελφές Αλεξανδρή – Φωτογραφίες

    Οι αδελφές Άννα-Μαρία και Ειρήνη-Μαρίνα Αλεξανδρή κατέκτησαν το χρυσό...

    Στον Ολυμπιακό το ΣΕΦ για 49 χρόνια

    Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς κυβέρνηση...

    Νίκος Οικονομόπουλος: Για μπίζνες και διασκέδαση στη Μύκονο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%b6%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/