Μίνα Γκάγκα για Καραμανδάνειο: Πότε έρχονται αναισθησιολόγοι

    Ημερομηνία:

    Δύο αναισθησιολόγοι αναμένονται από βδομάδα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. εΕπιστρέφει αναισθησιολόγος του παιδιατρικού Νοσοκομείου από αναρρωτική άδεια και μετακινεινείται αναισθησιολόγος από Αθήνα, υποστήριξε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στο mega.

    “Έχουμε και τους 4 αναισθησιολόγους που υπηρετούν εκεί με αναρρωτική άδεια. Η μία συνάδελφος γυρνά από Δευτέρα και από Δευτέρα φεύγει μια συνάδελφος από την Αθήνα, ιδιώτης, η οποία ασχολείται με παιδιά και θα πάει να βοηθήσει”.

    Ανέφερε πως στη  Ελλάδα η ειδικότητα του αναισθησιολόγου είναι μία, δεν έχει υποειδικότητες και περιλαμβάνει εκπαίδευση και για παιδιά και για μεγάλους”. Σύμφωνα με την κ. Γκάγκα “έχουμε κάνει συνεννόηση να φεύγουν δύο δύο από τα δύο Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού”.

    Πρόσθεσε πως μέσα στην εβδομάδα προκηρύσσονται οι θέσεις αναισθησιολόγων για το Καραμανδάνειο, “για να έχουμε μόνιμους αναισθησιολόγους”.

    Σε ερώτηση γιατί οι θέσεις δεν προκηρύχθηκαν πέρυσι η αν Υπουργός είπε: “Eίχαν ήδη γίνει μετακινήσεις και υπήρχαν αναισθησιολόγοι και γιατί οι δύο παραιτήσεις είναι τωρινές, του Μαΐου”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μια Κερκυραία στο Πεντάγωνο

    Κερκυραίος ο Δένδιας, Κερκυραία και η γνωστή ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου,...

    Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου τιμά τον Ναυπάκτου Ιερόθεο

    Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, εκτιμώντας την προσφορά του...

    ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ FUNDS: Μητέρα ένστολου από την Πάτρα έχασε το σπίτι της καθώς την θεωρούσαν…. αγνώστου διαμονής!

    Αγριεύουν τα πράγματα και πληθαίνουν οι καταγγελίες για καταχρηστικές...