Μήνυσε τρία άτομα ο Μάνος Δασκαλάκης – Και τον Ανδρέα Ηλιάδη

    Ημερομηνία:

    Τρεις μηνύσεις  για δημόσια εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών  Μάνος Δασκαλάκης, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάθεση της Ρούλας Πιτσπιρίγκου στο τμήμα Ανθρωποκτονιών ως μοναδικής ύποπτης για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

    Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μήνυση μέσω του Πατρινού δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα και  στον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη, σχετικά  τα όσα είχε υποστηρίξει ο δεύτερος σε διαδικτυακή εκπομπή ότι τον είχε προειδοποιήσει και ότι γνώριζε τις υποψίες του γιατρού για τη μητέρα. Επίσης κατέθεσε μήνυση σε άλλα δύο πρόσωπα που δεν έχουν γ’ίνει γνωστά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: Μόνο με ψηφιακό αντίγραφο ταυτότητας οι συναλλαγές

    Με το νέο νομοσχέδιο «Ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας...

    Έρχεται ο «ΟΔΥΣΕΑΣ»: Χιλιάδες κάμερες AI και στο εθνικό δίκτυο θα «σκανάρουν» οδηγούς και θα στέλνουν κλήσεις στο κινητό! – Κάμερες και για drones!

    Έρχεται ο «ΟΔΥΣΕΑΣ» με χιλιάδες κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης, που θα «κόβουν» κλήσεις...

    Φοινικούντα: «Ξεψαχνίζουν» τις τηλεφωνικές συνομιλίες των δύο 22χρονων για να βρουν τον ηθικό αυτουργό

    Τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να ρίξουν φως...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Και άλλη καθίζηση σε δρόμο της Πάτρας – Ανοιξε δεύτερη τρύπα – φωτο

    Νέα υποχώρηση οδοστρώματος σημειώθηκε το πρωί στη συμβολή των...