Μητέρα αστυνομικού της Βουλής: «Γέννησα ένα τέρας, δεν είναι πια παιδί μου» – Η «συγγνώμη» στα εγγόνια της

    Ημερομηνία:

    «Γέννησα ένα τέρας» λέει η μητέρα του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής, που πρωταγωνιστεί στην φρικιαστική υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά και ξυλοκοπούσε τα παιδιά και την γυναίκα του, επί σειρά ετών.

    Η μητέρα του 45χρονου, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ζήτησε συγγνώμη από τα εγγόνια της, γιατί, όπως αναφέρει δεν είχε καταλάβει τον εφιάλτη που βίωναν στα χέρια του.

    Συντετριμμένη εμφανίζεται και η αδελφή του, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν. Οι δικοί του άνθρωποι λένε ότι γνώριζαν πως ήταν πολύ οξύθυμος, αλλά δεν είχαν ιδέα για τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της οικογένειας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Financial Times: Η Ελλάδα διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ευρωπαϊκή ενεργειακή αρχιτεκτονική

    Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε κομβικό ενεργειακό κόμβο και νότια πύλη της Ευρώπης για...

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δανάη Μπάρκα: «Κάνει λάθος αυτός που το λέει»

    Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δανάη Μπάρκα. Τι συνέβη; Η ηθοποιός...

    Cinobo: Όλες οι καθηλωτικές σειρές που ήρθαν και πρέπει να δείτε – Απολαύστε το Ludwig και το State of the Union

    Προσεκτικά επιλεγμένες παραγωγές ανεβαίνουν για ατελείωτο streaming στο Cinobo, φέρνοντας...