Μητέρα κατήγγειλε 83χρονο για γενετήσιες πράξεις δίπλα σε παιδική χαρά

    Ημερομηνία:

    Έναν 83χρονο αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, μετά την καταγγελία 45χρονης μητέρας για γενετήσιες πράξεις δίπλα σε παιδική χαρά και στη μέση του δρόμου.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (23.02.2024) στην Άρτα. Γύρω στις 17:00 το απόγευμα, ο 83χρονος με το αυτοκίνητό του στάθμευσε μπροστά σε παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό της Άρτας.

    Μέσα στην παιδική χαρά βρισκόταν η 45χρονη μητέρα και ο 9χρονος γιος της που έπαιζε. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ηλικιωμένος αρχικά βγήκε από το αυτοκίνητό του για τη φυσική του ανάγκη και τη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και προέβη σε γενετήσια πράξη (αυνανισμό).

    Μετά την καταγγελία που έγινε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, οι Αρχές αναζητούν τον 83χρονο για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

    Η μητέρα τον κατήγγειλε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Aletta Ocean στις Seychelles

    Η Aletta Ocean με τις καμπύλες της στις Seychelles

    Πώς να πλένετε σωστά τα φρούτα για τα παιδιά σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1/

    Sex με… μέτρο! Μία φορά την εβδομάδα φτάνει για να μας ανεβάσει την ψυχολογία

    Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνει σεξ κανείς για να ανέβει ψυχολογικά; Η...

    Η Πάτρα του «τότε» και του «σήμερα» – Δείτε πώς ήταν το σιντριβάνι της πλ. Γεωργίου και πώς κατάντησε… (ΦΩΤΟ)

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το έχουμε ξαναγράψει βάζοντας τις δύο αυτές...