Μητέρα Μουρτζούκου για πόρισμα για θάνατο μικρού Παναγιωτάκη: «Υπάρχει συγκάλυψη!»

    Ημερομηνία:

    Στο ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη, αναφέρθηκε η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, παρεμβαίνοντας στην εκπομπή OPEN Τώρα, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις.

    Συγκεκριμένα η Πόπη Αναγνωστοπούλου, κατήγγειλε συγκάλυψη, και ανέφερε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια: «Είμαι εξοργισμένη. Αν δεν βγάλω άκρη με τα παιδάκια, δεν πρόκειται να μου περάσει η οργή. Μπορεί να μην έχω λεφτά να κινηθώ, αλλά έχω τη φωνή της πονεμένης μάνας και σίγουρα υπάρχουν και άλλες πάρα πολλές. Θα κινήσω γη και ουρανό και μιλώ εκ μέρους όλων των παιδιών. Δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά. Δεν πιστεύω τα πορίσματα, ούτε το πόρισμα του Παναγιωτάκη»

    «Δεν ξέρω τι προσπαθούν να κρύψουν, αλλά εγώ δεν θα μείνω με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί εγώ θεωρώ ότι υπάρχει συγκάλυψη» είπε εν συνεχεία.

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Στοχευμένοι έλεγχοι της Αστυνομίας

    Αύξηση των περιπολιών σε γειτονιές της Πάτρας -στις οποίες...

    Μοχάμεντ Σαλάχ: «Είμαι ο κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών – Ο Σπαλέτι ο καλύτερος προπονητής που είχα»

    Σε αποκαλυπτική συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό France Football, ο Μοχάμεντ...

    ΕΛΑΒΕ ΑΔΕΙΑ: Παντρεύεται για 2η φορά ο πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος

    Ο πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Νένες, ιερατικός προϊστάμενος επί σειρά ετών...

    Μαρί Σαντάλ: «Η μητρότητα μου άλλαξε τελείως την οπτική, στο σπίτι μας έχουμε έναν άτυπο κανόνα»

    Μία σπάνια συνέντευξη έδωσε η Μαρί Σαντάλ με αφορμή το νέο...